Liderlik sevinci hakemlere tepki

3.Lig 1.Grup’ta kendi sahasında Artvin Hopaspor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Diyarbekirspor’da bunun sevinci yaşanırken, maçta yaşanan hakem hataları da tepkilere neden oldu.

Haberler 13.10.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, takm olarak hem iyi oynayarak hem iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek hakem hatalarndan çok ikayetçi olduklarn dile getirdi.

Takm olarak iyi bir hava yakaladklarn ifade eden Avar,Hedefimiz ampiyonluk olduu için her maça kazanmak amacyla çkyoruz. Önemli bir engeli daha atk. Mücadele ruhunu sahaya iyi yansttk. Önemli bir galibiyete imza atarak liderlie yükseldik. Bunun hakl sevincini yayoruz. Teknik heyet ve futbolcularmz tebrik ediyoruz. Galibiyeti ve liderlii pandemiden dolay maçlara gelemeyen taraftarlarmza armaan ediyoruz. Bu galibiyetlerin devam gelecek. dedi.

HAKEM KARARLARINDAN MEMNUN DELZ

Saha içerisinde hakemlerin adil kararlar vermelerini beklediklerini belirten Avar,geride kalan 4 maçta da madur edildiklerini ifade ederek Merkez Hakem Kuruluna çarda bulundu. Avar,Biz kimseden lütüf istemiyoruz. Ne bizim ne de bakasnn can yanmasn. Sezon bandan beri oynadmz 4 maçta da hakem hatalarna maruz kaldk. Artvin Hopaspor maçnda olmayan bir faülden dolay sar kart verilen oyuncumuz daha sonra krmz kartla atld. Sar kart olan rakip takm oyuncusu gole giden oyuncumuzu düürdü ancak krmz kart verilmedi. Maç kazanp lider olmamza ramen sitem ediyorsak bunun iyi düünülmesi lazm. Biz hakemlerden adil ve hakkaniyetli kararlar vermelerini istiyoruz. lerleyen haftalarda daha büyük maduriyetler yaanmamas için Merkez Hakem Kurulundan gerekli önlemleri almasn istiyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git