Lig bitiyor, sırada Play-Off var

Play-Off’u garantileyen Büyükşehir, Menemen’i ağırlıyor. Küme düşen takımlardan Kayapınar,Aydın’da lige veda ederken,Erganispor ise son maçını evinde yapacak.

Haberler 12.05.2012 - 10:49 Son Güncelleme : 12.05.2012 - 10:49

PLAY-OFF YERİ VE TARİHİ BELLİ DEĞİL
Spor Toto 3. Lig’de 2011-2012 sezonu normal lig maratonu bugün ve yarın oynanacak maçlarla sona erecek. 1.Grupta İnegölspor, 2.Grupta Nazilli Belediyespor ve 3.Grupta da Hatayspor, 2.Lige çıkmayı geçen hafta ilan etmişti.

Her grubu 2., 3.,4. ve 5. bitiren takımlar ise Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan 6 takım final oynayacak ve finalde kazanan 3 takım ise Spor Toto 2. Ligi’ne yükselecek. Böylece toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig’e yükselmiş olacak. Her grubun Play-Offu ayrı oynanacak.Maçların yeri ve tarihi yarınki maçlardan sonra TFF tarafından açıklanacak.

PLAY-OFFUN SON YOLCULARI
1.Grupta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Bayrampaşaspor, Play-Offu garantilerken, Play-Offa kalan diğer 2 takım Hacettepe,Manavgat Evrenseki ve Gümüşhanespordan 2si olacak. Manavgat Evrenseki bay olduğu için Hacettepe ve Gümüşhanenin şansı çok daha yüksek.

2.Grupta B.Bingölspor ve Keçiörengücü Play-Off yolunu tutarken, diğer 2 takım K.Maraşspor,Yalıspor,Batman Petrolspor ve İstanbulspordan 2si olacak.

3.Grupta Tarsus İ.Y, Bursa Nilüfer ve Sancaktepe Belediyespor daha önce garantilemişlerdi. Bu grupta Play-Offa çıkacak 4. ve son takım Siirtspor-Anadolu Üsküdar maçıyla belli olacak. Siirtspora beraberlik yetiyor.

8 TAKIM DÜŞTÜ,4 DAHA DÜŞECEK
Spor Toto 3. Lig’de gruplarında 16,17, 18 ve 19. sıraları alan toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.

1.Grupta A.Sebatspor ve Keçiören Sportif,Erganispor ve Kepez Belediyespor, 3.Grupta da Afyonkarahisarspor,Çarşambaspor,Araklıspor ve Kayapınar Belediyesporun küme düşmesi daha önce kesinleşmişti. 1. ve 2.gruptan küme düşecek diğer 4 takım bugünkü maçlarla netlik kazanacak.

D.BAKIR EKİPLERİ VEDA MAÇLARINDA
1.Grupta Play-Off oynamaya hak kazanan Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyesporu ağırlıyor. Seyrantepe DİSKİSpor Tesislerinde saat 15.30da başlayacak maçın hakemi Adanadan Burak Cem Tahiroğlu.

2.Grupta küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Erganisporun konuğu Play-Off mücadelesi veren Trabzon Yalıspor. Ergani Stadında saat 15.30da başlayacak maçta Malatya bölgesi hakemi M.Kürşat Öner düdük çalacak.

18 yıl sonra 3.Lige el sallayan Kayapınar Belediyespor ise sezonu Aydın deplasmanı ile kapatıyor. Bahadır Tüterin yöneteceği maçın başlama saati 15.30.

Diyarbakır ekipleri, iddiaları kalmadığı için bugünkü mücadelelerde daha önce fazla forma şansı bulamayan futbolculardan kurulu kadrolarla sahaya çıkacak.

Ana Sayfaya Git