Maç yine yasak!

İstanbulspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetlerin taraftarlarına yine "yasak" getirildi. Karşılaşmaya Diyarbakırlı taraftar alınmayacak. Cezası bulunan golcü futbolcu Naki ise karyılaşmada yer almayacak.

Haberler 04.02.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendi grubunda lider olan ve ampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler için büyük önem tayan stanbulspor ile yapaca 90 dakikalk karlamaya yine taraftar yasa konuldu. Sezon bandan buyana süreklilik arz eden, taraftar cezas büyük tepki çekiyor. Sosyal medya üzerinden büyük tepki karar ve son olarak PFDKnn verdii ceza isyan ettirdi.

NAZLL MAçINDAN DOLAYI CEZA

PFDK, Nazilli Belediyespor maçndaki olaylardan dolay Amed Sportif Faaliyetlere yine ceza yadrd. PFDK, 10 bin TL para cezas verdi. Kale arkas tribünlerinden sahaya atlan yabanc maddeler için verilen bu cezaya taraftarlar sosyal medya üzerinden hakl bir ceza diyerek, karar yerinde görürken, taraftarlarn maça alnmamas yönündeki çiftesandart uygulamaya da son verilmesini istedi.

NAK KADROYA ALINMADI

Öte yandan, geçtiimiz hafta oynanan Nazilli Belediyespor karlamasnda 4. sar kartn görerek cezal duruma düen Yeil-Krmzl ekibin golcu futbolcusu Denit Naki, stanbulspor maçnda forma giyemeyecek. Nakinin yokluu, teknik heyeti üzdü.

Ana Sayfaya Git