Görüş Bildir

Maç yine yasak!

İstanbulspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetlerin taraftarlarına yine "yasak" getirildi. Karşılaşmaya Diyarbakırlı taraftar alınmayacak. Cezası bulunan golcü futbolcu Naki ise karyılaşmada yer almayacak.

Maç yine yasak!

Kendi grubunda lider olan ve şampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler için büyük önem taşıyan İstanbulspor ile yapacağı 90 dakikalık karşılaşmaya yine "taraftar yasağı" konuldu. Sezon başından buyana süreklilik arz eden, taraftar cezası büyük tepki çekiyor. Sosyal medya üzerinden büyük tepki karar ve son olarak PFDK'nın verdiği ceza isyan ettirdi.

NAZİLLİ MAÇINDAN DOLAYI CEZA

PFDK, Nazilli Belediyespor maçındaki olaylardan dolayı Amed Sportif Faaliyetler’e yine ceza yağdırdı. PFDK, 10 bin TL para cezası verdi. Kale arkası tribünlerinden sahaya atılan yabancı maddeler için verilen bu cezaya taraftarlar sosyal medya üzerinden "haklı bir ceza" diyerek, kararı yerinde görürken, taraftarların maça alınmaması yönündeki çiftesandart uygulamaya da son verilmesini istedi.

NAKİ KADROYA ALINMADI

Öte yandan, geçtiğimiz hafta oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Yeşil-Kırmızılı ekibin golcu futbolcusu Denit Naki, İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Naki'nin yokluğu, teknik heyeti üzdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi