Mali kongre çağrısı geldi

Diyarbekirspor'a transfer olan Yusuf Yağmur'un basına yansıyan Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ve kulüpte yaşadıkları olumsuzlukları içeren, açıklamalarına yanıt geldi.

Haberler 06.07.2017 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

6 yl formasn giydii Amedspordan ayrlarak, Diyarbekirspora transfer olan Yusuf Yamurun basna yansyan Amedspor Kulüp Bakan Nurullah Edemen ve kulüpte yaadklar olumsuzluklar içeren, açklamalarna yant geldi.

Amedspor Kulübünden yaplan açklamada, ortaya atlan iddialarn gerçei yanstmad ifade edilerek, 8 Temmuz tarihinde yaplacak olan mali kongrenin takip edilmesi istendi.

Açklamada u ifadelere yer verildi.

KURUMUN MSYONU

Son zamanlarda sosyal medya ve basn kurulularnda, Amedspor Kulüp Yönetimine ve Ebakannn i insan kimliine yönelik çeitli ithamlarn yer aldn üzüntüyle takip etmekteyiz. Yönetim olarak bu platformlar üzerinden tartmay doru bulmamamzn sebebi bu tür tartmalarn bizi temsil ettiimiz kurumun misyonundan uzaklatracan öngörüsüdür.

EFFAFLIK çNDEYZ

Amedspor Kulübünün ülkede ki dier tüm spor kulüplerinden farkl, anlaml, deerli ve bir o kadar zor yönetilebilir olduunun bilincinde olarak bu görevi üstlendik. Bu konuda ne olursa olsun yetersizliklerimizi minimize ederek bu takm hak ettii yere getirmenin çabasnda olduk ve olacaz. Yaptmz tüm çalmalar konusunda effaf olunaca ve her isteyen kesime doru platformlarda hesap verilebilirlik temel ilkemiz olarak belirlenmitir. Amedspor yönetimi olarak çattran, ayrtran ve karalayan anlaya hizmet eden tartmalara katlmayacamz belirtmek isteriz.

AMPYONLUK SÜRECNDE

Özellikle yönetimin ampiyonlua odakland bu süreçte aslsz iddialarla tarttrlmas manidardr. Baz odaklarn emellerine hizmet etmeyi amaçlayan bu tartma ve iddialara alet olanlar kendilerine ve Amedspor a zarar verdiklerinin bilincinde olmas gerekiyor. Amedspor yönetimi, sporcusu, emekçisi ve taraftar bir ailedir. Hepimizin amac Amedspor menfaat ve çkardr. Bu anlaytan uzak bir pratik sergileyen kim olursa olsun bu aileyi karsnda bulacaktr.

MAL KONGREMZ VAR

Amedspor un halkn takm olduunu bir daha belirtiyoruz ve hesabmz ancak halkmza vereceimizin bilinmesini istiyoruz. thamlarda bulunan ve bu ithamlara sebebiyet verenlerin alk olmadklar ekilde her yl Mali Genel Kurul yapyoruz. kulübün nasl yönetildiini ve mali verilere ilikin üphesi, kaygs olan tüm kesimlere Mali Genel Kurulda effaf olarak ilgili belgelerin sunulacan ifade etmek istiyoruz.

Amedspor gönüllülerini ve kamuoyunu 8 Temmuz 12:00 de Diyarbakr Esnaf ve ch Sanatkarlar Odalar Birlii (DESOB) toplant salonunda yapacamz Mali Genel Kurulumuzu takip etmeye çaryoruz.*

Ana Sayfaya Git