Masterler Ligi’nde Gala Günü

Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen Masterler Futbol Ligi’nde şampiyonluğa Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı ulaşırken ligin gala gecesi bugün yapılacak.

Haberler 15.11.2016 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 1 ay devam eden ligin final maçnda Sanayi Masterler Takmn malup eden Diyarbakr Masterler Takm ampiyonluk ipini göüslerken Sanayi ekibi centilmenlii ile alk ald.

Ligin Organizasyon Komitesi Bakan Veysi Akar, burada ampiyonluun deil birlik,beraberlik ve dayanma ruhunu oluturmann önemli olduunu söyleyerek ligi geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

Bugün Gece Düzenlenecek

Bundan sonra ligi kalc hale getirmeyi amaçladklarn belirten Akar,bugün düzenleyecekleri gecede katlmc takmlara ödüller vermenin yan sra Diyarbakrda spora hizmet eden insanlar da onura edeceklerini kaydetti. Akar,Kimin ampiyon olduunun önemi yok. Bizim için esas olan birlik,beraberlik ve dayanma ruhu oluturarak spor yapmakt. Bunu da baardk. Katlan tüm ekiplere teekkür ediyorum.Ligimizi kalc hale getirmek istiyoruz.Bugün düzenleyeceimiz gecede hem lige katlanlar hem de spora hizmet edenleri ödüllerle onura edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git