Masterler Ligi’nde Gala Günü

Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen Masterler Futbol Ligi’nde şampiyonluğa Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı ulaşırken ligin gala gecesi bugün yapılacak.

Masterler Ligi’nde Gala Günü

Yaklaşık 1 ay devam eden ligin final maçında Sanayi Masterler Takımı’nı mağlup eden Diyarbakır Masterler Takımı şampiyonluk ipini göğüslerken Sanayi ekibi centilmenliği ile alkış aldı.

Ligin Organizasyon Komitesi Başkanı Veysi Akar, burada şampiyonluğun değil birlik,beraberlik ve dayanışma ruhunu oluşturmanın önemli olduğunu söyleyerek ligi geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

Bugün Gece Düzenlenecek

Bundan sonra ligi kalıcı hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Akar,bugün düzenleyecekleri gecede katılımcı takımlara ödüller vermenin yanı sıra Diyarbakır’da spora hizmet eden insanları da onura edeceklerini kaydetti. Akar,”Kimin şampiyon olduğunun önemi yok. Bizim için esas olan birlik,beraberlik ve dayanışma ruhu oluşturarak spor yapmaktı. Bunu da başardık. Katılan tüm ekiplere teşekkür ediyorum.Ligimizi kalıcı hale getirmek istiyoruz.Bugün düzenleyeceğimiz gecede hem lige katılanları hem de spora hizmet edenleri ödüllerle onura edeceğiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz