Milli ve rekortmen Hindistan yolcusu

Diyarbakır’ın milli ve rekortmen atıcısı Ömer Akgün, 23-29 Ekim tarihleri arasında Hindistan’ın Yeni Dehli kentinde düzenlenecek, Atıcılık Dünya Kupası Finaline katılacak.

Haberler 12.10.2017 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ömer Akgün, Hindistann Yeni Dehli kentinde düzenlenecek Atclk Dünya Kupas Finaline çok iyi hazrlandn söyledi. 19 Eylülden beri Diyarbakrda kampta olduunu ve çok sk bir ekilde hazrlandn belirten Akgün, hedefinin Hindistanda madalya elde etmek olduunu belirtti. Akgün, Dünyann en iyilerinin yer ald ampiyonada ülkemi temsil edeceim. Büyük çekimeye sahne olacak bu müsabakada baarl olmak için mücadele edeceim. Hedefim önce finallere kalmak ardndan ilk üçe girmektir dedi.

Akgün, Hindistann Yeni Dehli kentine 22 Ekimde hareket edeceini ve hazrlklarn sonuna geldiini vurgulad. Akgün, Hazrlklarmn sonuna geldim. Önemli bir hazrlk dönemi geçirdim. Bu çalmalarm çok youn bir ekilde gerçekleti. Adeta kendimi Diyarbakr at poligonuna kapattm. Bir kaç gün içinde çalmalarmn düzeyini normal düzeye getireceim. nallah verdiim emeklerin karln Hindistann Yeni Dehli kentinde düzenlenecek Atclk Dünya Kupas Finalinde alacam diye konutu.

Ana Sayfaya Git