Minik Alperen’e anlamlı destek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Haberler 10.12.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp yönetimi ile Azrailler taraftar grubunun ortak çalmasyla sma hastas olan minik Alperen için sosyal medya araclyla destek çalmas balatld.

Azrailler grubunun açklamasnda bu konuda balatlan çaba ve çalmalarn devam ettiine dikkat çekilerek tüm kesimlere çar yapld.

HERKES SORUMLU DAVRANMAYA DAVET EDYORUZ

Açklamada u görülere yer verildi ; Diyarbakrspor Kulüp Bakanmz Siyabend Aydnn çarsyla balayan kulübümüzle ortak yürüttüümüz kampanyaya katlan, isimlerini saymakla bitiremeyeceimiz bütün tribünlere, gruplara, kurululara ve halkmza teekkür ediyoruz!. Alperen kardeimizin yaamas ve salna kavumas için büyük çabalar sarf etmemize ramen miniimizin neden görmezden gelindiini, neden bir çocuun yaamas için sorumlularn sorumsuz davrandklarn ve kafalarn kuma gömdüklerini hl anlam deiliz.

ALPEREN çN VAZGEçMEYECEZ

Alperen için mücadeleden vazgeçmeyeceimizi, Alperenin nefes almas ve Diyarbakrspor sevdasyla büyüyüp, maçlarna gelebilmesi için biz tribünde ki abileri olarak elimizden gelen her eyi yapmaya devam edeceimizi buradan gururla duyurmak istiyor ve Alperen için mücadele eden herkese tekrardan teekkür ediyoruz!

Kulüp Bakanmz Siyabend Aydnn, Alperenin ailesiyle ve yetkililerle görümelere devam ettiini ve Alperenin yaamas için elinden gelen her eyi yapacan bildirmek istiyoruz. denildi.

Ana Sayfaya Git