Görüş Bildir

Minik Alperen’e anlamlı destek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Minik Alperen’e anlamlı destek

Kulüp yönetimi ile Azrailler taraftar grubunun ortak çalışmasıyla sma hastası olan minik Alperen için  sosyal medya aracılığıyla destek çalışması başlatıldı.

Azrailler grubunun açıklamasında bu konuda başlatılan çaba ve çalışmaların devam ettiğine dikkat çekilerek tüm kesimlere çağrı yapıldı.

“HERKESİ SORUMLU DAVRANMAYA DAVET EDİYORUZ”

Açıklamada şu görüşlere yer verildi ;” Diyarbakırspor Kulüp Başkanımız Siyabend Aydın'ın çağrısıyla başlayan kulübümüzle ortak yürüttüğümüz kampanyaya katılan, isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz bütün tribünlere, gruplara, kuruluşlara ve halkımıza teşekkür ediyoruz!. Alperen kardeşimizin yaşaması ve sağlığına kavuşması için büyük çabalar sarf etmemize rağmen miniğimizin neden görmezden gelindiğini, neden bir çocuğun yaşaması için sorumluların sorumsuz davrandıklarını ve kafalarını kuma gömdüklerini hâlâ anlamış değiliz.

“ALPEREN İÇİN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Alperen için mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi, Alperen'in nefes alması ve Diyarbakırspor sevdasıyla büyüyüp, maçlarına gelebilmesi için biz tribünde ki abileri olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğimizi buradan gururla duyurmak istiyor ve Alperen için mücadele eden herkese tekrardan teşekkür ediyoruz!

Kulüp Başkanımız Siyabend Aydın'ın,  Alperen'in ailesiyle ve yetkililerle görüşmelere devam ettiğini ve Alperen'in yaşaması için elinden gelen her şeyi yapacağını bildirmek istiyoruz.” denildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi