Mızraklı’dan Amedspor’a ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Amedspor’u ziyaret ederek kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi, 2019-2020 futbol sezonu öncesinde başarı temennisinde bulundu.

Haberler 22.07.2019 - 12:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Ebakan Dr. Selçuk Mzrakl, genel sekreter yardmclar ile birlikte Amedsporu ziyaret etti. Amedspor ehmus Özer Tesislerindeki bulumada kulüp bakan Av. Metin Klavuz ve yönetim kurulu üyeleri Mzrakly karlad. Karlamann ardndan Mzrakl, yeni sezon öncesinde antrenmanlara balayan teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Teknik heyet ve sporcularla tanan Mzrakl, 2019-2020 futbol sezonu öncesinde baar temennisinde bulundu.

2020de baar grafii yüksek Amedspor beklentimiz var

Futbolculara yönelik yapt konumada Amedspora kar biriken sevginin kentin snrlarn aarak her tarafa yayldn ifade eden Mzrakl, yüreklerde biriken inanc pratikletirecek ve umudu büyüteceklerin futbolcular olduunu kaydetti. Mzrakl, konumasnn devamnda Baarnn anahtar, umut, inanç ve kararllk sizde. Hep beraber elimizden geleni, el ele ve yürek yüree vererek kazanacamza olan inancmz tamdr. Her evde sizi destekleyen yürekler olduunu unutmayn. Futbola çok ilgili olmayanlar bile sizler deplasmana gidince maçlarnza geliyor. Bu takm için sevdasn tam olan o kadar çok yürek var ki, o umutlarn billurlam ifadeleri sizlersiniz. Bizler de gerek kurumsal olarak ve gerekse burada yaayan yurttalar olarak sizlere kar sorumluluumuzu, vefamz yerine getirmeye çalacaz. 2020de baar grafii yüksek olan bir Amedspor umudumuz var, tüm bunlar sizlerin ahsnda ekillenecek. ifadelerine yer verdi.

Amedspor Türkiyenin bar kervan olacak

Ziyaretten dolay Mzraklya teekkür ederek konumasna balayan Amedspor Kulüp Bakan Av. Metin Klavuz, Amedspor üzerinde ciddi anlamda alg yönetimi var. Aslnda Amedspor demek Türkiye demektir. leriki dönemlerde Amedspor Türkiyenin bar kervan olacak. dedi. Bu kervann ülkenin dört bir yanna gideceine iaret eden Klavuz, hedeflerinin büyük olduunu ve baarl olmaya çalacaklarn dile getirdi.

Teknik heyet ve futbolcularla görütükten sonra Mzrakl, tesisleri gezdi. Daha sonra idari bölüme geçen Mzraklya kulübün gelecekte hayata geçirmeyi düündüü projeler aktarld. Amatör spor branlarnda Fenerbahçeden sonra en fazla lisansl sporcuya sahip olduklarnn bilgisini veren Klavuz, özellikle altyap konusunda ciddi admlar atacaklarn ve bunun için herkesin desteine ihtiyaçlarnn olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git