Görüş Bildir

Mızraklı’dan Amedspor’a ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Amedspor’u ziyaret ederek kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi, 2019-2020 futbol sezonu öncesinde başarı temennisinde bulundu.

Mızraklı’dan Amedspor’a ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı, genel sekreter yardımcıları ile birlikte Amedspor’u ziyaret etti. Amedspor Şehmus Özer Tesisleri’ndeki buluşmada kulüp başkanı Av. Metin Kılavuz ve yönetim kurulu üyeleri Mızraklı’yı karşıladı. Karşılamanın ardından Mızraklı, yeni sezon öncesinde antrenmanlara başlayan teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Teknik heyet ve sporcularla tanışan Mızraklı, 2019-2020 futbol sezonu öncesinde başarı temennisinde bulundu.

‘2020’de başarı grafiği yüksek Amedspor beklentimiz var’

Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada Amedspor’a karşı biriken sevginin kentin sınırlarını aşarak her tarafa yayıldığını ifade eden Mızraklı, yüreklerde biriken inancı pratikleştirecek ve umudu büyüteceklerin futbolcular olduğunu kaydetti. Mızraklı, konuşmasının devamında “Başarının anahtarı, umut, inanç ve kararlılık sizde.  Hep beraber elimizden geleni, el ele ve yürek yüreğe vererek kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Her evde sizi destekleyen yürekler olduğunu unutmayın. Futbola çok ilgili olmayanlar bile sizler deplasmana gidince maçlarınıza geliyor. Bu takım için sevdasını taşımış olan o kadar çok yürek var ki, o umutların billurlaşmış ifadeleri sizlersiniz. Bizler de gerek kurumsal olarak ve gerekse burada yaşayan yurttaşlar olarak sizlere karşı sorumluluğumuzu, vefamızı yerine getirmeye çalışacağız. 2020’de başarı grafiği yüksek olan bir Amedspor umudumuz var, tüm bunlar sizlerin şahsında şekillenecek.” ifadelerine yer verdi.

‘Amedspor Türkiye’nin barış kervanı olacak’

Ziyaretten dolayı Mızraklı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Amedspor Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz, “Amedspor üzerinde ciddi anlamda algı yönetimi var. Aslında Amedspor demek Türkiye demektir. İleriki dönemlerde Amedspor Türkiye’nin barış kervanı olacak.” dedi. Bu kervanın ülkenin dört bir yanına gideceğine işaret eden Kılavuz, hedeflerinin büyük olduğunu ve başarılı olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Teknik heyet ve futbolcularla görüştükten sonra Mızraklı, tesisleri gezdi. Daha sonra idari bölüme geçen Mızraklı’ya kulübün gelecekte hayata geçirmeyi düşündüğü projeler aktarıldı. Amatör spor branşlarında Fenerbahçe’den sonra en fazla lisanslı sporcuya sahip olduklarının bilgisini veren Kılavuz, özellikle altyapı konusunda ciddi adımlar atacaklarını ve bunun için herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi