Moral yemeği

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek olan Bağlar Belediyespor futbol takımı ile moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Beyoğlu, sportif başarıdan önce fair play ve centilmenliği önemsediklerine dikkat çekerek,”Her açıdan kurumumuzu ve şehrimizi başarıyla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır” diyerek takıma başarılar diledi.

Haberler 09.06.2021 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Bölgesel Amatör Futbol Liginde yeni sezonun ilk hafta maçnda bugün Diyarbakrda Mardin ekibi Mazda Fosfatsporla karlaacak olan Balar Belediyesporun yönetici,teknik heyet ve futbolcularyla moral yemeinde bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

Kulüp Bakan Ferit Tuti,Teknik Sorumlu Ekrem Üen ve futbolcularn hazr bulunduu yemekte Bakan Beyolu, sporu ve sporcuyu önemseyen bir anlaya sahip olduklarn dile getirdi. Gelecee yönelik olarak ciddi tesisleme çalmalar yaptklarn anlatan Beyolu, takmdan beklentilerinin sahada kurumu ve ilçeyi en iyi ekilde temsil etmeleri olduunun altn çizerek,Baarl olacanza yürekten inanyoruz. Geçen yllarda bunu kantladnz. Önem verdiimiz bir dier husus ise fair play ve centilmenlik. Bu ruhu koruyarak örnek olacanza olan inancmz da tamdr. Baarlar diliyorum dedi.

Tuti Ve Üenden Bakan Beyoluna Teekkür

Kulüp Bakan Ferit Tuti ve Teknik Sorumlu Ekrem Üen de takma olan desteinden dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Tuti,Bize her zaman ve her konuda destek oldunuz. Bu gücü daima yanmzda hissettik. Size çok teekkür ediyoruz diye konutu. Üen,Takma transfer olarak 10 takviye yaptk. Oturmu bir düzenimiz ve istikrarl bir yapmz var. Uzun zamandr beraber çalyoruz. nallah baarl bir sezon geçirerek sizi ve halkmz mutlu edecek sonuçlara imza atacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git