Görüş Bildir

Moral yemeği

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Bölge 3.Grup’ta mücadele edecek olan Bağlar Belediyespor futbol takımı ile moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Beyoğlu, sportif başarıdan önce fair play ve centilmenliği önemsediklerine dikkat çekerek,”Her açıdan kurumumuzu ve şehrimizi başarıyla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır” diyerek takıma başarılar diledi.

Moral yemeği

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezonun ilk hafta maçında bugün Diyarbakır’da Mardin ekibi Mazıdağı Fosfatspor’la karşılaşacak olan Bağlar Belediyespor’un yönetici,teknik heyet ve futbolcularıyla moral yemeğinde bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

Kulüp Başkanı Ferit Tutşi,Teknik Sorumlu Ekrem Üşen ve futbolcuların hazır bulunduğu yemekte Başkan Beyoğlu, sporu ve sporcuyu önemseyen bir anlayışa sahip olduklarını dile getirdi. Geleceğe yönelik olarak ciddi tesisleşme çalışmaları yaptıklarını anlatan Beyoğlu, takımdan beklentilerinin sahada kurumu ve ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeleri olduğunun altını çizerek,”Başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Geçen yıllarda bunu kanıtladınız. Önem verdiğimiz bir diğer husus ise fair play ve centilmenlik. Bu ruhu koruyarak örnek olacağınıza olan inancımız da tamdır. Başarılar diliyorum” dedi.

Tutşi Ve Üşen’den Başkan Beyoğlu’na Teşekkür             

Kulüp Başkanı Ferit Tutşi ve Teknik Sorumlu Ekrem Üşen  de takıma olan desteğinden dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Tutşi,”Bize her zaman ve her konuda destek oldunuz. Bu gücü daima yanımızda hissettik. Size çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Üşen,”Takıma transfer olarak 10 takviye yaptık. Oturmuş bir düzenimiz ve istikrarlı bir yapımız var. Uzun zamandır beraber çalışıyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirerek sizi ve halkımızı mutlu edecek sonuçlara imza atacağız” diye konuştu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi