Öğrencilerin amedspor ilgisi

Amedspor teknik heyeti ve futbolcuları,davet üzerine gittikleri Özel Bilfen Koleji'nde büyük ilgi gördü.

Haberler 16.11.2016 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor heyeti ilk olarak ayn zamanda okulun sahibi olan kulübün forma reklam sponsoru Karakoç Grup Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç ve okul yönetimi tarafndan arland.Kulüp Bakan Nurullah Edemen;Karakoça isminin yazl olduu 21 numaral formay hediye etti.

-Youn lgi Vard-

Daha sonra futbolcular ve teknik heyet,okul bahçesinde kurulan stantta örencilerle bulutu.Örenciler,tezahüratlarla sevgi seli oluturarak futbolcular barna bast.

Aldklar formalar futbolculara imzalatan örencilerin ilgisinden dolay zaman zaman izdiham yaand.Futbolcular gösterilen ilgiden son derece memnun kald.

-Destek Devam Edecek-

Deniz Naki,Abdullah çetin,ehmuz Özer,Ercüment Balkç,Serkan pek,Sddk stemi ve Ercan çapardan oluan futbolcu grubu,örencilerle bol bol resim çektirdi ve sohbet etti.

Amedsporun baars ile gurur duyduklarn belirten takm ve halk kaynatran bu gibi sosyal etkinliklere devam edeceklerini söyledi.Karakoç,okul olarak çocuklarn spor eitimine de büyük önem verdiklerine dikkat çekerek bu amaçla bir çok branta temel eitim,faaliyet ve organizasyon yaptklarn ifade etti.

-Yönetimden Teekkür Mesaj-

Amedspor yönetimi de kulübe forma reklam vererek maddi destek sunan ve geçen hafta takma yemek veren Ekrem Karakoçun ahsnda Bilfen Kolejine moral verici etkinlik için teekkür etti.

Ana Sayfaya Git