Görüş Bildir

Öğrencilerin amedspor ilgisi

Amedspor teknik heyeti ve futbolcuları,davet üzerine gittikleri Özel Bilfen Koleji'nde büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin amedspor ilgisi

Amedspor heyeti ilk olarak aynı zamanda  okulun sahibi olan kulübün forma reklamı sponsoru Karakoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç ve okul yönetimi tarafından ağırlandı.Kulüp Başkanı Nurullah Edemen;Karakoç'a isminin yazılı olduğu 21 numaralı formayı hediye etti.

-Yoğun İlgi Vardı-

Daha sonra futbolcular ve teknik heyet,okul bahçesinde kurulan stantta öğrencilerle buluştu.Öğrenciler,tezahüratlarla sevgi seli oluşturarak futbolcuları bağrına bastı.

Aldıkları formaları futbolculara imzalatan öğrencilerin ilgisinden dolayı zaman zaman izdiham yaşandı.Futbolcular gösterilen ilgiden son derece memnun kaldı.

-"Destek Devam Edecek"-

Deniz Naki,Abdullah Çetin,Şehmuz Özer,Ercüment Balıkçı,Serkan İpek,Sıddık İstemi ve Ercan Çapar'dan oluşan futbolcu grubu,öğrencilerle bol bol resim çektirdi ve sohbet etti.

Amedspor'un başarısı ile gurur duyduklarını belirten takım ve halkı kaynaştıran bu gibi sosyal etkinliklere devam edeceklerini söyledi.Karakoç,okul olarak çocukların spor eğitimine de büyük önem verdiklerine dikkat çekerek bu amaçla bir çok branşta temel eğitim,faaliyet ve organizasyon yaptıklarını ifade etti.

-Yönetimden Teşekkür Mesajı-

Amedspor yönetimi de kulübe forma reklamı vererek maddi destek sunan ve geçen hafta takıma yemek veren Ekrem Karakoç'un şahsında Bilfen Koleji'ne moral verici etkinlik için teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi