Öğretmenlerin kıyasıya maçı

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla, futbol maçı düzenlendi. Gençlik Spor ile Milli Eğitim'in arasında gerçekleşen karşılaşma çekişmeli geçsede, renkli anlar yaşandı.

Haberler 26.11.2016 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Seyrantepe spor tesisleri 1 nolu sentetik futbol sahasnda düzenlenen dostluk maçnda Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü Karmas ile Milli Eitim Karmas kar karya geldi.

Güneli bir havada oynanan dostluk maçn Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, ube müdürü Burhan Gül, davetliler ve öretmenler izledi.

ALKII HAKETTLER

Maç Öncesinde Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüü karmas ile Milli Eitim karmas hatra fotoraf çektirdiler. Müsabakada l Milli Eitim ube müdürü Naif Kele, l Milli Eitim Müdür yardmclarndan Hüsamettin Atl ve Metin Direk oynadklar futbolla izleyenlerden alk aldlar.

DEMR SKOR ÖNEML DEL

Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, karlama sonrasnda yapt açklamada, bu özel günde burada olmann mutluluunu yaadklarn söyledi.

24 Kasm Öretmenler Günü nedeniyle düzenlenen dostluk maçnn güzel bir sonuçla sona erdiini belirten Demir, öyle dedi:

Öretmenlerimiz bizim için çok deerliler. Onlar sadece bir günle hatrlamamak lazm. Bu anlaml gün nedeniyle tüm öretmenlerimizin 24 Kasm Öretmenler Gününü kutluyorum.

Demir, müsabaka skorunun önemli olmadn ve dostane bir sonuçla sona erdiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git