Öğretmenlerin kıyasıya maçı

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla, futbol maçı düzenlendi. Gençlik Spor ile Milli Eğitim'in arasında gerçekleşen karşılaşma çekişmeli geçsede, renkli anlar yaşandı.

Öğretmenlerin kıyasıya maçı

Diyarbakır Seyrantepe spor tesisleri 1 nolu sentetik futbol sahasında düzenlenen dostluk maçında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karması ile Milli Eğitim Karması karşı karşıya geldi.

Güneşli bir havada oynanan dostluk maçını Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Şube müdürü Burhan Gül, davetliler ve öğretmenler izledi.

ALKIŞI HAKETTİLER

Maç Öncesinde Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü karması ile Milli Eğitim karması hatıra fotoğrafı çektirdiler. Müsabakada İl Milli Eğitim Şube müdürü Naif Keleş, İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarından Hüsamettin Atlı ve Metin Direk oynadıkları futbolla izleyenlerden alkış aldılar.

DEMİR’ SKOR ÖNEMLİ DEĞİL

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, bu özel günde burada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen dostluk maçının güzel bir sonuçla sona erdiğini belirten Demir, şöyle dedi:

“Öğretmenlerimiz bizim için çok değerliler. Onları sadece bir günle hatırlamamak lazım. Bu anlamlı gün nedeniyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

Demir, müsabaka skorunun önemli olmadığını ve dostane bir sonuçla sona erdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi