Okçulukta Diyarbakır birincisi olan Nehir'in hedefi milli takım

Diyarbakır’da Liselerarası Okçuluk Yarışmasında Sezai Karakoç Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Nehir Evra Demir (15), il birincisi oldu. Çok mutlu olduğunu belirten Demir, "Ama ben çıtayı yükselteceğim. Bundan sonraki hedefim milli takım forması gitmek. Bunun için çok çalışacağım" dedi.

Haberler 01.06.2022 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde Süleyman Demirel Eitim Kampüsünde bulunan Sezai Karakoç Anadolu Lisesi 9uncu snfnda okuyan Nehir Evra Demir, geçen hafta gerçekletirilen Liseleraras Okçuluk Yarmasnda il birincisi oldu. Okçuluk sporunu çok sevdiini ve çtay yükselterek milli takma seçilmeyi amaçladn belirten Demir, derslerini ihmal etmeden okçuluk brannda da önemli baarlara imza atmak istediini kaydetti.

Nehir Evrann en büyük destekçilerinden olan annesi ve ayn zamanda Sezai Karakoç Anadolu Lisesi Okul Aile Birlii Bakan Mukkadder Demir de kznn bu baars karsnda gururlandklarn ifade ederek, Sadece kzm deil, okul arkadalar da çok baarl, birçok derecede birinci oldular. Onlarn bu baarlar bütün örencilerimize örnek olacaktr. Geçen ay Liseleraras TÜBTAK proje yarmasnda Gülirin Öztürk ile Evin Eer isimli örencilerimiz Deerli Türkü isimli projede bölge birincisi oldu. Bu örencilerimiz finalde yaracak. Örencilerimizin spor, bilim ve sanat gibi çeitli dallarda baarlar elde etmeleri bizi çok gururlandryor diye konutu.

Ana Sayfaya Git