Örnek uygulama

Alt yapı ve tesisleşme konusundaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Diyarbakır DSİSpor, şehir dışındaki organizasyonlara katılan sporcular için örnek bir uygulamaya imza attı. Genç sporculara günde en az 1 saat kitap okuma zorunluluğu getirildi.

Haberler 04.08.2021 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dou ve Güneydouda alt yap denilince akla gelen ilk kulüplerden olan Diyarbakr DSSpor, ayn zamanda çocuklar eitime ve kitap okumaya da tevik ediyor. ehir dnda düzenlenen organizasyonlara katlan sporcularn okuma alkanl kazanmasn salamak için gidilen ehirlerde okuma saati art getirildi. Bu durum veliler arasnda memnuniyetle karland.

12 ya alt futbol takmlarnn katlaca turnuva için Vana giden Yeil-Beyazl kulüpte genç futbolcular maç ve idmanlarn dndaki zamanlarn kitap okuyarak deerlendirecek.

Vanda Pazar gününe kadar devam edecek müsabakalara katlacak olan DSSporun banda deneyimli antrenörler Ahmet Tan ve Müslüm Doan yer alacak.

YILDIZA TEEKKÜR

Teknik sorumlu Ahmet Tan, iyi bir alt yap oluturulmas konusunda saladklar imkanlardan dolay DS Bölge Müdürü Mahir Arslan ve Kulüp Bakan Mehmet Dervi Yldza teekkür ederek,Kendilerinin desteiyle inallah güzel iler yapmaya devam edeceiz. Bizim amacmz veliler tarafndan bize emanet edilen çocuklar en güzel bir ekilde gelecee hazrlamaktr dedi.

Takmn teknik sorumlularndan Müslüm Doan ise alt yapya youn bir talep olduunu dile getirerek,Bölge Müdürümüz Mahir Arslan ve Kulüp Bakanmz Mehmet Dervi Yldza çok teekkür ediyoruz. Alt yapya youn bir talep var. Bu yüzden seçim yapmakta zorlandmz anlar oluyor. Burada aile ortam salamaya çalyoruz. çünkü bu çocuklar bize emanet ediliyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git