PFDK'dan Beşiktaş'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yapmış olduğu toplantı sonrası A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.

Haberler 27.09.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PFDKin açklamas u ekilde:

1- BEKTA A.. A..nin, A takm listesinde 14 adet Türkiye A Milli Futbol Takmnda oynama uygunluuna sahip futbolcu bildirilmesi gerekirken 11 adet Türkiye A Milli Futbol Takmnda oynama uygunluuna sahip futbolcu

bildirilmesinden dolay talimatlara aykrlk nedeniyle takdiren 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna,

BEKTA A..nin, A takm listesinde Türkiye A Milli Futbol Takmnda oynama uygunluuna sahip futbolculardan en az dördünün 15. ya gününe denk gelen sezon ile - 21. ya gününe denk gelen sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olmas gerekirken kriterlere uygun üç futbolcu bildirilmesinden dolay talimatlara aykrlk nedeniyle takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandrlmasna karar verildi.

++++

Elazspor sahasnda kazanmak istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazsporun basn sözcüsü Cengiz Gülaç, 7. haftada iç sahada çaykur Rizespor ile yapacaklar maçta istedikleri sonucu elde edeceklerine inandn söyledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basn toplantsnda konuan Gülaç, geçen hafta deplasmanda Akn çorap Giresunspor karsnda aldklar 1 puann takm için çok önemli olduunu belirtti.

Son 5 haftadr yenilgi yüzü görmediklerini ifade eden Gülaç, Güçlü ve iddial bir kadroyuz, yenilmiyoruz, bu ekilde devam edeceimizi umuyorum. Arada bir beraberlik deplasmanlarda kötü bir sonuç deil. Bu ekilde devam edelim, yenilmediimiz müddetçe üç puanlar ard ardna gelecektir. diye konutu.

Ligin 7. haftasnda 1 Ekimde iç sahada çaykur Rizesporu konuk edeceklerini anmsatan Gülaç, unlar kaydetti:

çaykur Rizespor maç öncesi sakat ve cezal futbolcumuz bulunmuyor. Bizim için önemli bir maç. Rakibimiz Süper Ligden dütükten sonra kadrosunda çok önemli bir deiiklik yapmad. çaykur Rizespor güçlü bir takm. Onlar da bizim gibi iddiallar ama kendi sahamzda inanyorum ki iyi bir futbolla istediimiz sonucu alacaz.

Futbolculardan Mehmet Yiit ise Akn çorap Giresunspor deplasmannda alnan 1 puann çaykur Rizespor karsnda alacaklar üç puanla daha da anlam kazanacan vurgulayarak, çaykur Rizespor maç bizim için krlma maçlarndan biri çünkü yendiimiz takdirde hedefimizin üst sralar olacan biliyoruz. Sahada gerekli mücadeleyi vereceiz ama taraftara gerçekten bu hafta çok ihtiyacmz var. Takm 90 dakika desteklesinler. Sahada gerekli mücadeleyi ortaya koyarak kazanacamz düünüyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git