Polis gençleri futbol turnuvasında buluşturdu

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğünce birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla gençlerden oluşan takımların yer aldığı mahalleler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Haberler 28.10.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl l Emniyet Müdürlüünce, birlik, beraberlik ve kardelik duygularn pekitirmek amacyla gençlerden oluan takmlarn yer ald mahalleler aras futbol turnuvas gerçekletirildi.

l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüünün organizasyonuyla Haydi Gençler Futbola projesi kapsamnda gençlerden oluan 17 takmn yer ald mahalleler aras futbol turnuvas düzenlendi.

Yaklak 1 hafta süren turnuvada Afatlarspor ile çmeler TOKspor finale kald. Vali Ali Mant ile l Emniyet Müdürü Metin Akayn izledii final maç sonucunda Afatlarspor, çmeler TOKsporu 9-2 malup ederek, turnuvann ampiyonu oldu.

Maçn ardndan sporcular kutlayan Vali Mant, turnuvada çok güzel bir dayanma, kaynama, birlik ve beraberlik yaandn belirterek, turnuvaya ciddi bir katlm olduunu söyledi.

Futbol bartr, kardeliktir, birlik ve beraberliktir. Bundan sonraki sportif faaliyetlerimiz de bu çerçevede devam edecektir. diyen Mant, turnuvaya katlanlara teekkür etti.

Daha sonra turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ana Sayfaya Git