Prestij maçı!

TFF 2. ve 3. Lig maçlarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle ara verilen ligler, hafta içi maçlarıyla devam edecek.

Haberler 03.04.2019 - 12:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyaz grupta yer alan ve ligde hiçbir iddias bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler, 3 Nisan çaramba günü kendi sahasnda kümede kalma mücadelesi veren Ankara Demirsporu konuk edecek. Yeni Diyarbakr Stadnda oynanacak karlama yeni Diyarbakr Stadyumunda saat 15.00da balayacak. Bu karlamay Kayseriden Alim Kandemir yönetecek. Müsabakann yardmclklarn ise Ali Etlikçi (Kayseri), Ahmet Ulu (Kayseri) ve Bayram Bakan (Van) yapacak.

Diyarbekirspor, çoruma gidiyor

3. Lig 3. Grupta yer alan ve oldukça zor günler geçiren Diyarbekirspor ise Yeni çorumspor ile deplasmanda karlaacak. Play-off iddias bulunan güçlü rakibi karsnda en az puan almay planlayan Diyarbekirsporun teknik direktörlüünü Sertaç Küçükbayraktan boalan göreve gelen Özcan Gökçeolu yapacak. Dr. Turhan Klççolu Stadnda oynanacak ve Saat 15.00da balayacak karlamay stanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Burak kaplann düdük çalaca maçn yardmclklarn, Özgün Tolga Özcan, Alperen Aksu ve Bedirhan Yiitba (Edirne-4. Hakem) yapacak.

Ana Sayfaya Git