Görüş Bildir

Prestij maçı!

TFF 2. ve 3. Lig maçlarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle ara verilen ligler, hafta içi maçlarıyla devam edecek.

Prestij maçı!

Beyaz grupta yer alan ve ligde hiçbir iddiası bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler, 3 Nisan Çarşamba günü kendi sahasında kümede kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor’u konuk edecek. Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanacak karşılaşma yeni Diyarbakır Stadyumu'nda saat 15.00’da başlayacak. Bu karşılaşmayı Kayseri’den Alim Kandemir yönetecek. Müsabakanın yardımcılıklarını ise Ali Etlikçi (Kayseri), Ahmet Ulu (Kayseri) ve Bayram Başkan (Van) yapacak.

Diyarbekirspor, Çorum’a gidiyor

3. Lig 3. Grup’ta yer alan ve oldukça zor günler geçiren Diyarbekirspor ise Yeni Çorumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Play-off iddiası bulunan güçlü rakibi karşısında en az puan almayı planlayan Diyarbekirspor’un teknik direktörlüğünü Sertaç Küçükbayrak’tan boşalan göreve gelen Özcan Gökçeoğlu yapacak. Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanacak ve Saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Burak kaplan’ın düdük çalacağı maçın yardımcılıklarını, Özgün Tolga Özcan, Alperen Aksu ve Bedirhan Yiğitbaş (Edirne-4. Hakem) yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi