Sabah FC 3-3 Beşiktaş

Azerbaycan ekibi Sabah FC ile dostluk maçına çıkan Beşiktaş 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş’ın gollerini gollerini Umut Meraş (2) ve Cenk Tosun kaydetti.

Haberler 14.05.2023 - 00:21 Son Güncelleme : 14.05.2023 - 00:21

Baküdeki Tevfik Behramov Stadındaki maça siyah-beyazlılar Mert, Rosier, Necip, Welinton, Umut, Berkay, Kerem, Onur, Maxim, Semih ve Muleka 11iyle başladı.

Sabah FC, Oleksii Kashchukun 3. ve 5. dakikada kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Mücadelenin 24. dakikasında Beşiktaş, Umut Meraşın golüyle skoru 2-1e getirdi.

İlk yarının son anlarına 2-1le girilirken siyah-beyazlılarda Umut Meraş, 44. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve devreye 2-2lik eşitlikle girildi.

İkinci yarıda Beşiktaş, Cenk Tosunun 63. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 3-2lik üstünlüğü yakaladı. Beşiktaşın üçüncü golünden 7 dakika sonra ise David Volkoviyle skora dengeyi getirdi.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmazken Beşiktaş, dostluk maçında Sabah FC ile 3-3 berabere kaldı.

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Azerbaycan ile Türkiye takımları arasında dostluk maçları oynanmaya devam ediyor.

Daha önce Karabağ ile Galatasaray karşılaşmış ve mücadelenin bilet gelirleri depremzedeler için bağışlanmıştı. Sabahın Beşiktaşı konuk ettiği karşılaşmada da bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlandı.

Ana Sayfaya Git