Sabah FC 3-3 Beşiktaş

Azerbaycan ekibi Sabah FC ile dostluk maçına çıkan Beşiktaş 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş’ın gollerini gollerini Umut Meraş (2) ve Cenk Tosun kaydetti.

Sabah FC 3-3 Beşiktaş

Bakü'deki Tevfik Behramov Stadı'ndaki maça siyah-beyazlılar Mert, Rosier, Necip, Welinton, Umut, Berkay, Kerem, Onur, Maxim, Semih ve Muleka 11'iyle başladı.

Sabah FC, Oleksii Kashchuk'un 3. ve 5. dakikada kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Mücadelenin 24. dakikasında Beşiktaş, Umut Meraş'ın golüyle skoru 2-1'e getirdi.

İlk yarının son anlarına 2-1'le girilirken siyah-beyazlılarda Umut Meraş, 44. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve devreye 2-2'lik eşitlikle girildi.

İkinci yarıda Beşiktaş, Cenk Tosun'un 63. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 3-2'lik üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş'ın üçüncü golünden 7 dakika sonra ise David Volkovi'yle skora dengeyi getirdi.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmazken Beşiktaş, dostluk maçında Sabah FC ile 3-3 berabere kaldı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Azerbaycan ile Türkiye takımları arasında dostluk maçları oynanmaya devam ediyor.

Daha önce Karabağ ile Galatasaray karşılaşmış ve mücadelenin bilet gelirleri depremzedeler için bağışlanmıştı. Sabah'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada da bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlandı.

Kaynak: AJANSLAR