Samsunspor - Amed Sportif Faaliyetler: 1-0

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak , zaman zaman iyi oynamalarına rağmen puan almayı başaramadıklarını söyledi.“İyi Mücadele Etmemiz Yetmedi”Küçükbayrak,“Samsunspor lige çok iyi transferler yaparak başladı.

Haberler 04.09.2018 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STAT: Yeni 19 Mays

HAKEMLER: M. lker Cokun (xx), Rdvan Oku (xx), Kadir Kantekin (xx)

SAMSUNSPOR: Furkan Köse (xx), Erhan Kartal (x), ahin afakolu (xx), Ercan Yazc (xxx), Canberk Dilaver (xx), Ramazan çevik (x) (Dk. 46 Kubilay xx), çar Ortakaya (xx), Sava Ylmaz (xx), rfan Baaran (xx), Samet Asatekin (x) (Dk. 64 Erhan entürk x), Muhammet Beir (x) (Dk. 76 Okan Dernek x)

AMED SPORTF FAALYETLER: Erdi (x), Yiitcan Günboyu (x) (Dk. 90 Rdvan), Hasan Küçcük (x), Ercan çapar (x) (Dk. 66 Gökhan x), Nezir Özer (xx), Umut Koçin (x) (Dk. 61 Muhammet x), Mehmet stemi (xx), Ömer Karanc (xx), Ouz çetinkaya (x), Volkan Geyik (xx), Mansur çalar (x)

GOL: Dk. 65 Ercan Yazc (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Erhan Kartal, Muhammet Beir, çar, ahin, Sava (Samsunspor) - Mansur çalar, Mehmet stemi (Amed Sportif Faaliyetler)

TFF 2nci Lig Beyaz Grupta Samsunspor, sahasnda önceki gün arlad Amed Sportif Faaliyetleri 1-0 yenerek sezona galibiyetle balad.

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak , zaman zaman iyi oynamalarna ramen puan almay baaramadklarn söyledi.yi Mücadele Etmemiz YetmediKüçükbayrak,Samsunspor lige çok iyi transferler yaparak balad. Transfer yasan da kaldrdlar. Bence iyi bir takm kurmular. Amacmz buradan puan almakt. Onun mücadelesini verdik. Zaman zaman oyun içerisinde kopmalar oldu ama Amedspor geçen seneki takma göre çok farkl bir takm kurdu. yi mücadele eden daha fazla koan bir takm olmak istiyoruz. Zor olacan biliyorduk. Samsunspor taraftar takmna inanlmaz destek verdi. Bu lig kolay deil. Samsunspor adna da kolay olmayacak. Puan için geldik, alamadk. Önümüzdeki maçlara bakacaz diye konutu.

Küçükbayrak Ve Takn Rakip Oldu

Maçta ilgi çekici notlar da yaand. Geçen sezon Amedsporu çaltran Taner Takn,Samsunspor teknik direktörü olarak eski takmna kar mücadele verdi. Futbolculuk dönemlerinde Konya Endüstrisporda beraber futbol oynam olan Taner Takn ve Sertaç Küçükbayrak,teknik adam olarak rakip oldu.

Ana Sayfaya Git