Samsunspor’dan anlamlı mesaj

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yılport Samsunspor Kulübü, Ameds Sportif Faaliyet maçı için geldiği Diyarbakır’da karşılaştığı misafirperverlikten dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Haberler 12.10.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samsunspor kulübü, Amedspor maç için geldii Diyarbakrda karlat misafirperverlikten dolay Amedspor kulübüne,GSYD ile baz kurum ve isimlere yönelik teekkür mesaj yaynlad.

Kulübün sosyal medya hesabnda yaplan açklamada, 80 milyon kiiden oluan büyük bir aileyiz biz. Ayrtrmaya çalanlara inat her defasnda yeniden daha sk balananlarz.Yeniden Diyarbakrda bulunmaktan dolay çok mutlu olduk ifadeleri kullanld.

Ayrtrmaya çalanlara nat

Hafta içi oynanan maçta Amedsporla deplasmanda 0-0 berabere kalan Samsunspor kulübü, Diyarbakrda kald süre boyunca çok yakn ilgi ve misafirperverlikle karlatna dikkat çekerek teekkür mesaj yaynlad.

80 milyon kiiden oluan büyük bir aileyiz biz.Ayrtrmaya çalanlara inat her defasnda yeniden daha sk balananlarz.Yeniden Diyarbakrda bulunmaktan dolay çok mutlu olduk ifadeleriyle balayan açklamada baz isimler verilerek teekkür edildi.

Ana Sayfaya Git