Şenol Demir’den duygulandıran mesaj

Diyarbekirspor'da Vanspor maçı sonrasında istifa eden teknik direktör Şenol Demir'in duruşu kamuoyunda büyük takdir topladı.

Haberler 21.09.2021 - 01:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2.Lig Krmz Grup eibi Diyarbekirsporda teknik direktör enol Demir görevinden ayrld.

Demirin ayrlrken sergiledii duru ve veda açklamasnda verdii mesajlar sosyal medyada gündem oldu.

Yönetimin devam etmesini istediini ancak çok sevdii camianin önünü açmak için bunu kabul etmediini belirten Demir ,Bugün Vansporla oynam olduumuz müsabakann ardnda yönetimle karlkl anlaarak Diyarbekirspordaki görevimden ayrlm bulunmaktaym. Bugüne kadar beraber çalmaktan keyif aldm ve birlikte önemli baarlara imza attm kulübümüzün onursal bakan Sayn Feyzi lhanl, Kulüp Bakan sayn Turan lgin, kinci Bakan Veysi Avar ve yönetim kuruluna çok teekkür ediyorum. Kendileri devam etmek istediler ancak ben çok sevdiim ehrimin ve takmnn önünü açmak adna bu karar aldm. Büyük Diyarbakrspor taraftarna ve memleketim olarak gördüüm Diyarbakr halkna bugüne kadar vermi olduklar desteklerden dolay ükranlarm sunuyorum.

Bu ehir ve bu camia çok güzel eylere layktr. Allaha ükürler olsun bu kadim ehirde hem futbolcu hem de teknik adam olarak bana ampiyonluklar yaamay nasip etti. Belki nüfusumda Zonguldak yazyor ancak ben kendimi Diyarbakrn evlad olarak görüyorum. Bir ehrin evladnn yapmas gereken fedakarl yaparak ayrlyorum. Aln ak, ba dik olarak geldim ve öyle ayrlyorum.

42 maçta sadece 4 yenilgi alarak, geçen sezon Avrupann en az gol yiyen takm ve deplasmanda maç kaybetmeyen tek takm olarak tarihi bir baarya imza attk. Gönül isterdi ki 2.Ligde de bunu baaralm ama ksmet olmad. Bir eyler yolunda gitmedii zaman brakmasn bileceksin. Bu pes etmek deil, sevdiin camiann ve insanlarn önünü açmaktr. Ben de bunu yapyorum.

Bir gün yine güzel baarlarda bulumak ve paylamak üzere imdilik hoça kal memleketim Diyarbakr.

Diyarbekirsporuma bundan sonraki mücadelesinde gönülden baarlar diliyorum.dedi.

AVAR :ENOL DEMR ADAM GB ADAM

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, takma yaatt baarlar ve sergiledii karakterli duru nedeniyle enol Demir ve ekibine teekkür etti.

Avar;enol hoca bizim için bir teknik adamdan öte iyi bir dost, samimi bir hemehri ve insani deerleri yanstan adam gibi adamdr.

Kendisine teklif yaptmzda hiç para konumadan geldi. Gecesini gündüzüne katarak bu kentin öz evlad gibi yüksek bir enerji ile çalt. Ekibiyle beraber 8 yllk ampiyonluk özlemine rekorlar krarak son verdi.

Uzun yllar beraber baarlara imza atmak istedik ama futbol bu böyle ayrlklar olabiliyor. Kendisi kulübün önünü açmak için böyle bir karar ald. Biz kendisinden çok razydk.

Kendisine ve ekibine çok teekkür ediyoruz. Bu kulübün ve kentin kaplar her zaman kendisine açktr ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git