Senvar Güven Tazeledi!

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Ergani spor’da geçen hafta çoğunluğun sağlanması ardından ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Ekrem Senvar bir kez daha yeniden seçildi.

Haberler 02.07.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 02.07.2017 - 09:36

Erganispor Olaanüstü kongreye gitti. Kongrede uzun süredir kulüp bakanl görevini baaryla sürdüren Ekrem Senvar güven tazeleyerek, yeniden bakan seçildi.

SENVAR GÜVEN TAZELED

Kulüp tesislerinde gerçekletirilen kongreye, 350 delegeden 30u katld. Divan bakanlna Yasn Yüsrü Aral getirildi. Olaanüstü genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ibra edildi. Tek aday olduu seçimde bakanla seçilen Ekrem Senvar, koullarn Erganispor için iyi olmadn ve bu durumun camiay üzdüünü belirtti.

KISITLI MKANA RAMEN

Senvar, kulüp için bugüne kadar emek veren herkese teekkür ederek, hedeflerinin kstl imkanlara ramen her yl olduu gibi yine ampiyonluk hem de futbolcu yetitirmek olduunu söyledi.

HEDEFEMZ AMPYONLUK

Senvar, Gönül isterdi ki tek adayl seçim olmasn. Bunu çok istiyordum. Maalesef iki dönemdir talipli çkmyor ve biz devam etmek zorunda kalyoruz çünkü Ergani sporun kapanmasn istemiyoruz bu üzüntü vericidir. Belki de bizim iyi yönettiimizi düünüyor olacaklar ki kimse aday olmuyor. Delegelere ve taraftarlara teekkür ediyorum. Bizi iyi ve kötü günde yalnz brakmayacanz biliyoruz. Bu kadim ehrin takm olarak büyük hedeflere hep beraber koacaz. Bu süreçte camia olarak sorumluluumuzun farkndayz. Allahn izni ve taraftarmzn desteiyle hep beraber çok çalp ampiyonluun çok yakt bu ehre nice ampiyonluklar getireceiz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git