Senvar Güven Tazeledi!

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Ergani spor’da geçen hafta çoğunluğun sağlanması ardından ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Ekrem Senvar bir kez daha yeniden seçildi.

Senvar Güven Tazeledi!

Erganispor Olağanüstü kongreye gitti. Kongrede uzun süredir kulüp başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Ekrem Senvar güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

SENVAR GÜVEN TAZELEDİ

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kongreye, 350 delegeden 30'u katıldı. Divan başkanlığına Yasın Yüsrü Aral getirildi. Olağanüstü genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ibra edildi. Tek aday olduğu seçimde başkanlığa seçilen Ekrem Senvar, koşulların Erganispor için iyi olmadığını ve bu durumun camiayı üzdüğünü belirtti.

KISITLI İMKANA RAĞMEN

Senvar, kulüp için bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ederek, hedeflerinin kısıtlı imkanlara rağmen her yıl olduğu gibi yine şampiyonluk hem de futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

HEDEFEMİZ ŞAMPİYONLUK

Senvar, "Gönül isterdi ki tek adaylı seçim olmasın. Bunu çok istiyordum. Maalesef iki dönemdir talipli çıkmıyor ve biz devam etmek zorunda kalıyoruz çünkü Ergani sporun kapanmasını istemiyoruz bu üzüntü vericidir. Belki de bizim iyi yönettiğimizi düşünüyor olacaklar ki kimse aday olmuyor. Delegelere ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Bizi iyi ve kötü günde yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Bu kadim şehrin takımı olarak büyük hedeflere hep beraber koşacağız. Bu süreçte camia olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Allah'ın izni ve taraftarımızın desteğiyle hep beraber çok çalışıp şampiyonluğun çok yakıştığı bu şehre nice şampiyonluklar getireceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi