Sevmiş koordinatör!

1968 yılında Diyarbakırspor’un ilk kadrosunda yer alan ve kulübün profesyonel liglerdeki ilk golünü kaydeden Emin Sevmiş, şimdilerde amatör ligde yeniden canlanarak eski günlerine dönmenin hayallerini kuran Diyarbakırspor’a genel koordinatör oldu.

Haberler 24.09.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp Bakan Ekrem Karakoç,Emin hocamz Diyarbakrsporun yaayan efsanesidir. nallah bilgi ve birikiminden yararlanacaz dedi.

1968 ylnda 3.Ligde Ankara Altndaspora att golle Diyarbakrsporun profesyonel liglerdeki ilk golünü kaydeden futbolcu olarak tarihe geçen Emin Sevmi,futbolcu ve teknik adam olarak uzun yllar hizmet ettii kulübe 51 yl sonra yönetici oldu.

KULÜBÜN YAAYAN EFSANELER ARASINDA

Spor kamuoyunda Ho ho Emin lakabyla bilinen efsane futbol adam, 7 yl önce tarihinde ilk kez dütüü amatör ligde yeniden ayaa kalkan Diyarbakrsporun genel koordinatörlük görevine getirildi. Tecrübeli futbol adam,Diyarbakrsporun u anki duruma çok üzüldüünü dile getirerek,Formasn giydiimiz ve uzun yllar hocaln yaptmz gözbebeimiz Diyarbakrsporun bu durumuna seyirci kalamazdk. Elimizden ne gerekiyorsa yapacaz. diye konutu.

EFSANELER KULÜBÜMÜZE DAVET EDYORUZ

Kulüp Bakan Ekrem Karakoç, kulübün yaayan efsanesi olarak deerlendirdii Emin Sevmii tam yetkili olarak bu göreve getirdiklerini söyledi. Karakoç,Emin hocamz Diyarbakrsporun tarihidir. Böyle bir deerin aramzda olmas önemli bir avantajdr. Bilgi ve birikiminden yararlanmak üzere tam yetkili olarak göreve getirdik. Diyarbakrsporun tarihine mal olmu tüm deerli isimleri efsane kulübümüzde görmek istiyoruz. Herkese bu çary yapyorum. El ele verelim,eski günlere dönü yapalm dedi.

Ana Sayfaya Git