Silvan'da doğa yürüyüşü düzenlendi

Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü üyeleri, kültür ve turizm gezileri kapsamında Silvan ilçesindeki tarihi ve turistik mekanlara yürüyüş düzenledi.

Haberler 27.10.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Grup üyeleri, yaptklar da yürüyüünün ardnan, Hasuni Maaralar, Malabadi Köprüsü ve Selahaddin Eyyubi Camisini gezdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Diyarbakr l Temsilcisi Ali Aliolu, geziyle ilgili yapt açklamada, kulüp olarak özellikle bisiklet kullanm yaygnlatrmak için etkinlii düzenlediklerini söyledi.

Sadece ehir içinde deil kültürel miras temal çalmalarla krsalda da doa yürüyüleri ve çevresel faaliyetler yaptklarn anlatan Aliolu, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Silvan Belediyesi ve Silvan Kaymakamlnn katklar ile güzel bir çalma yaptk. Etkinlie tüm meslek gruplar katld. Bu faaliyetleri yl içerisine yayarak bölgede hareketlilik, salk, çevresel çalmalar artrmak ve gelitirmek çabasndayz. dedi.

Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü Yönetim Kurulu Bakan Neslihan çetinkaya da sadece bisiklet kulübü olmadklarn ayn zamanda doay, kültürü tantmak ve bilinçli bir gençlik yetitirmek için çaltklarn ifade etti.

çetinkaya, Doa yürüyüü yaparken hepimiz elinde bir çöp poeti vard. Gördüümüz her yerde bulduumuz atklar topladk ve bunu yaparken gurur duyduk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git