Spor basınından Diyarbekirspor’a destek ziyareti

Diyarbakır’daki spor basını, 3.Lig 1.Grup’ta başarılı bir sezon geçiren Diyarbekirspor’un antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve desteğini yineledi. Teknik Direktör Şenol Demir’in daveti üzerine gerçekleşen ziyareti değerlendiren Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,”Kentimize Diyarbakırspor’un hatırası olan efsane kaptan Şenol Demir ve başarılı bir grafik çizen takımının sezon sonunda 2.Lig’e yükseleceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

Haberler 02.12.2020 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün Ofsporla kar karya gelecek olan Diyarbekirspor, zorlu maç öncesinde son çalmasn Seyrantepe tesislerinde gerçekletirerek kendi tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye balad.

Son idman öncesinde takmn sürpriz ziyaretçileri vard. Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD) Bakan Mehmet Ylmaz Bay,Bakan Vekili Veysi Akar,Genel Sekreter Nihat Mzrak , yönetim kurulu üyeleri Yusuf Umut Karda ve ehmus Kzlaslan ile gazeteci Zülküf Yakuttan oluan spor basn ekibi, Teknik Direktör enol Demirin daveti üzerine takmn idmann ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolculara tatl ikram ederek bugüne kadar gösterilen baar nedeniyle tebrik eden GSYD Bakan Bay ve basn mensuplar, kalan maçlar için de baar dileinde bulunarak ampiyonluk temennisinde bulundu.

ENOL DEMR HOCAMIZA VE TAKIMA DESTEK OLMAK çN GELDK

Kenti temsil eden takmlarn baarl olmasn istediklerini belirten GSYD Bakan Bay,Diyarbekirspor bu sezon çok iyi gidiyor. Baarl performans ile kenti ve bizleri sevindiriyor. Dileimiz sezon sonunda mutlu sona ulamasdr. enol hocann bizim için ayr bir yeri var. 4 sezon oynad Diyarbakrsporda kaptan olarak ampiyonluk yaad. Bu kentin öz evlad gibidir. Kendisine destek olmak ve takm sahiplendiimizi göstermek amacyla bu ziyareti gerçekletirdik. 2 milyondan fazla nüfusu olan, 33 bin seyirci kapasiteli muhteem bir stadyuma sahip Diyarbakr üst ligleri fazlasyla hak ediyor. dedi.

Teknik direktör enol Demir ile Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar tarafndan karlanan GSYD yöneticileri, bir süre sohbet ettikten sonra takma baarlar dileyerek ayrld.

Teknik Direktör enol Demir ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, anlaml bulduklar ziyaret nedeniyle GSYD yöneticilerine ve basn mensuplarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git