Sporseverlere göre maçlar seyircili olmalı

Passo tarafından gerçekleşen ankete göre sporseverler, müsabakaların seyircili olmasından yana. Gerçekleşen ankete katılanların yüzde 78'i maçların seyircili olması ya da kapasite kısıtlanarak seyircili oynanması yönünde oy kullandı.

Haberler 15.07.2020 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Passo, nisan aynda düzenledii anketin yeni versiyonunu hazrlarken sporseverlerin de nabzn tuttu. Pandemi sürecinde sporseverler tribünlerden uzak kalrken, Passo da bu yönde bir anket düzenledi ve ortaya çarpc bir sonuç çkt. Mobil uygulama ve internet üzerinden yaplan ankette Spor karlamalar seyircili mi, seyircisiz mi oynanmal? sorusuna sporseverlerin yüzde 78i Seyircili ya da Kapasite kstlanarak seyircili yantn verdi.

ORANLARDAK ARTI DKKAT çEKT

Nisan aynda gerçekleen ankette u an desteklediin futbol takmnn bir maç olsa gider miydin? sorusuna katlmclarn yüzde 32si Koa koa giderim yantn verirken, 3-6 ay arasnda kendimi güvende hissederim diyenlerin oran ise yüzde 29da kalmt. Yaplan yeni ankette ise ayn sorular tekrar soruldu. Bu kez Koa koa giderim yantn verenlerin oran yüzde 32den yüzde 46ya yükseldi. 3-6 ay arasnda kendimi güvende hissederim diyenlerin oran ise yüzde 29dan yüzde 17 geriledi. Maçlara tedavinin bulunmas halinde bile gitmeyi düünmeyenlerin oran yüzde 7de kalrken, Tedavi bulununca kendimi güvende hissederim diyenlerin oran nisan aynda yüzde 32 iken, haziran aynda yüzde 25e geriledi.

Ana Sayfaya Git