Süper Lig'de bir istifa daha!

Karabükspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Yeni Malatyaspor ile oynadıkları maçın ardından yönetime istifasını sundu

Haberler 25.09.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sahalarnda 4-2 malup olduklar maçn ardndan düzenlenen basn toplantsnda istifasn bakana sunacan açklad.

Maç deerlendiren Sözeri öyle dedi:

Kötü baladmz maçta hiç beklemediimiz kadar kötü oynayp kötü goller yedik. lk yar bizim için çok talihsiz geçti. Bunu beklemiyorduk. Devre arasnda yaptmz hamleler biraz olsun takmn kendisine gelmesini salad. Rakibimize kar bir reaksiyon verdik. Devre arasnda futbolcularmza Futbolda malubiyetler vardr ama ilk yardaki gibi kötü oynayarak deil. Kimlikli, karakterli oynayarak malubiyetler her zaman geçerli olmutur takmlar için. Belki bu maçtan sonra her ey olabilir. Ama kafanz yerden kaldrn. Elinizden gelenin en iyisini yapn. Malubiyet olursa da her zaman benim hakkm helaldir dedim. Saolsunlar onlar da çkp çok iyi futbol oynadlar. Maç çevirmek için her eyi yaptlar. Beraberlik hatta galibiyet olabilirdi. Ama maalesef olmad. Yapacak bir ey yok. Oyuncularm 2nci yarda verdikleri karakter savandan dolay gönülden tebrik ediyorum. Rakibimizide tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldlar.

AFFIMI SUNACAIM

Maç sonunda taraftarlarn kendisini istifaya davet ettiinin hatrlatlmas üzerine Sözeri öyle dedi:

Ülkemizde öyle bir maç çkyorsunuz. Lige 3 maçta 5 punla balamsnz. Peinden Beikta ve Akhisarspora talihsiz malubiyet alyorsunuz. Bu maça öyle bir ruh haliyle çkyorsunuz. Anket yaplyor. Ahmet hoca m gelsin? Mehmet hoca m gelsin? bu maçtan sonra. Benim oyuncum, biz, yönetim anketlerle maça çkyoruz. Ülkemizin sorunu ve proplemi bu demek ki. Ben bu ligde yeni olabilirim. yi de baladk iyi de götürmeyi hedefliyorduk ama her zaman sonuçlar kötü olunca sonuçlara odakl oluyor bu i. Bakanmza ve yönetimimize çok teekkür ediyorum. Bizi bu takmn bana getirdiler. Bakanmla her eyi paylaacam. Affm isteyeceim. çünkü daha fazla zarar vermek istemiyorum. Bakanmz affm istememden dolay bana olumlu bir ekilde cevap verecektir. Bundan sonra devam etmek yarar deil zarar getirir.

EVKUR YEN MALATYASPOR CEPHES

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hakan çalkan da Bizim için ve rakibimiz için hayati önem tayan bir maçt. Sonuçta biz daha çok istedik ve kazanmasn bildik. çok önemli bir maç kazandk. Bundan sonra daha üst sralara trmanacazdedi.

Ana Sayfaya Git