Sur yarı maratonu iptal

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Atletizm Federasyonu ile ortaklaşa düzenleyeceği 23 Nisan'daki Uluslararası Diyarbakır Sur Yarı Maratonu da koronavirüs önlemleri çerçevesinde iptal edildi.

Haberler 12.03.2020 - 12:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu da, dünyay etkisi altna alan koronavirüsün Türkiyede görülmesinin açklanmasnn ardndan, spor organizasyonlar ile ilgili bilgilendirme yapt. Bakan Kasapolu, Liglerin ertelenmesi, maçlarn seyircisiz oynanmas gibi u an gündemimizde var olan bir durum yok. Onlar da planland gibi devam edecek. Yarn Kopenhag maç var Baakehirin, hafta sonu maçlar oynanacak dedi.

VOLEYBOLDA AMPYONLAR LG çEYREK FNAL ETABI YENDEN ERTELEND

Eczacba VitrAnn 18-19 Mart tarihlerinde, talyann Savino Del Bene Scandicci takmyla Slovenyada oynayaca CEV ampiyonlar Ligi çeyrek final etab, koronavirüs salgn nedeniyle tekrar ertelendi.

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) ald karara göre; Eczacba VitrAnn 18-19 Mart tarihlerinde, talyann Savino Del Bene Scandicci takmyla Slovenyada oynamas planlanan CEV ampiyonlar Ligi çeyrek final etab, yeniden ertelendi. CEVden yaplan açklamada; talyan hükümeti ve talya Olimpik Komitesinin de yakn zamanda koronavirüs salgnna kar önlemleri dikkate alnarak, talyan takmlarnn bulunduu herhangi bir Avrupa kupas maçnn ileri bir tarihe alnd belirtildi.

FORMULA ENN ENDONEZYA AYAI ERTELEND

Elektrikli otomobillerin yart Formula E ampiyonasnn 2020 takviminde yer alan Cakarta E-Prixinin de koronavirüs nedeniyle ertelendii açkland.

Endonezyann bakenti Cakartada düzenlenmesi planlanan yar, artan salk endieleri yüzünden 6 Haziranda düzenlenemeyecek.

Salgn yüzünden 21 Marttaki çin ve 4 Nisandaki talya ayaklar da ertelenmiti.

DYARBAKIR SUR YARI MARATONU PTAL

Ayrca Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin Türkiye Atletizm Federasyonu ile ortaklaa düzenleyecei 23 Nisandaki Uluslararas Diyarbakr Sur Yar Maratonu da koronavirüs önlemleri çerçevesinde iptal edildi.

HALTERE DE ERTELEME

Öte yandan Avrupa Halter ampiyonas da salgndan dolay 2 ay ertelendi. Uluslararas Halter Federasyonundan yaplan açklamaya göre 13-21 Nisan tarihlerinde Rusyann bakenti Moskovada düzenlenmesi planlanan turnuva, salk tedbirleri dorultusunda 13-21 Hazirana alnd.

Ana Sayfaya Git