"Takım olarak mutluyuz"

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan şehrinde devam eden Fenerbahçe'de, tecrübeli futbolcu Aatif Chahechouhe sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberler 16.07.2018 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin Fasl futbolcusu Aatif Chahechouhe, kamp çalmalar ile ilgili olarak, Kamp u ana kadar iyi gidiyor. çok yoruluyoruz. Herkes elinden geleni veriyor ve her eyin yolunda gittiini söyleyebilirim. Takm olarak mutluyuz. Takmda herkes birbiriyle iyi anlayor ve iyi bir çalyor diye konutu.

KALTEME NANIYORUM

Teknik direktör Cocu ile ilgili olarak Aatif, Yeni bir hocamz var. O da yeni bir oyuncu grubuyla tant. Bizi antrenmanlarda gözlemliyor. Bizi antrenmanlarda gözlemliyor. u anda benimle ilgili ne düünüyor bilmiyorum negatif veya pozitif düüncem yok. Hocamz bize kar dürüst. Herkese inandn düünüyorum. Onun inancna kar bizim ne vereceimiz önemli. Geçen sezon ilk zamanlar ilk 11 oyuncusu deildim sonradan 11de oynamaya baladm. Sezon banda ilk 11 oynamaya balarsam gerisi bana ait. Kendimi göstermeme gerekiyor. Kaliteme inanyorum ifadelerini kulland.

HOCAMIZ HERKESE ÖNEM VERYOR

Aatif, Fenerbahçede yaanan yönetim ve teknik ekip deiiklii ile ilgili, Kulüpte çok ey deiti. Yeni bakan ve yeni teknik direktörümüz var ama biz Fenerbahçe olarak devam ediyoruz. Herkes u ana kadar memnun görünüyor. Herkes en iyi artlar sunmak için elinden geleni yapyor. Son derece iyi bir görüntü var. Hocamz sürekli bizi dinliyor ve herkese önem veriyor. Sezonun ilerleyen dönemlerinde bunun meyvesini alacamz düünüyorum eklinde konutu.

FENERBAHçEDEN AYRILMAYI DÜÜNMEK BLE STEMYORUM

smi birçok kulüple anlan ve takmda kalp kalmayaca merak edilen Aatif, steniliyor olmak mutluluk verici ama Fenerbahçede olmaktan dolay çok mutluyum. yi ilikileri içindeyiz. Fenerbahçeden ayrlmay düünmek bile istemiyorum. Ben bir ey söylemiyorum, bakalar konuuyor. Fenerbahçenin futbolcusu olmaktan dolay çok gururluyum diye konutu.

FRANSAYI DESTEKLYORUM

Aatif, Dünya Kupas finalinde Fransay destekleyeceini belirterek, Fas orjinli Fransz olarak Fransay destekliyorum. Umarm kupay kazanan onlar olur. Hrvatlarda buraya gelmeyi hak etti. Umarm Fransa ikinci yldz takacaktr dedi.

TAKIMIN PARçASI OLMAKTAN MUTLUYUZ

Futbolun içinde spekülasyonlarn sürekli olduunu vurgulayan Aatif, Spekülasyonlar her zaman olacaktr. Biz profesyonel futbolcularz ve bununla yaamay örenmeliyiz. Souza ve Topal konuuluyor ama Valbuena ve ben de iyi anlayoruz. yi bir grubuz. Bir teknik direktörümüz var 11 oyuncuyu oyuna sürecek. Futbolun içinde olan karar mekanizmas aramzdaki ilikiyi etkilememeli. Taraftarlar, insanlar konuuyor ama bizim aramzda sorun yok burada olmaktan ve takmn parças olmaktan mutluyuz açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git