Tam da bu esnada!

Amedspor, kritik maç öncesi ve Play-Off dönemine girilmek üzereyken, futbolcu-yönetim krizi patlak verdi. Alacaklarını alamayan futbolcular kazan kaldırdı.

Haberler 29.04.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. ligde ampiyonluu stanbulsporun maç kaybetmesine kalan Yeil-Krmzl Amedsporda kriz patlak verdi. Cumartesi günü oynayacak sezonun son maç ve önümüzde hafta balayacak olan Play-Off müsakabeleri öncesinde, alacaklarn alamayan futbolcular ile Yönetim arasnda, anlamazlk çkt. Görümelerin olumsuz sonuçlanmas üzerine futbolcular kazan kaldrd.

Baz futbolcularn yönetime rest çektii örenilirken, futbolcu Deniz Nakinin galibiyet primlerinin eit dalmn yapmayan yönetime, ald primi iade ettii iddia edildi.

Sezon bandan beri alacaklar konusunda Amed Sportif Faaliyetlerin yönetimine kar pozitif yaklaan ve sabrlar tükenen futbolcular, bu sorunun çözümü için kulüp bakan Nurullah Edemenle önceki gün planda olmayan bir görüme gerçekletirdi. Kulübün dnda gerçekleen görümede, futbolcular alacaklarnn ödenmesini, ya da alacaklarnn protokol altna alnp resmiyete kavumasn istedi.

Futbolcularn bu talebine olumsuz yaklaan Edemenin, Bu takm ampiyon yapn, bütün alacaklarnz aln dedii iddia edildi. Edemenin bu söylemine tepki gösteren futbolcularn daha sonra Amed Sportif Faaliyetlerin hikayesini anlatan tek gösterimlik galay boykot edip, katlmad.

Amed Sportif Faaliyetlerde artan gerilim, futbolculara verilen galibiyet primlerine de yansd. Daha önce takmn salk ekibi ve malzemecilerine verilen galibiyet primlerinin kesilmesi, tecrübeli futbolcu Deniz Nakinin tepkisine neden olmutu. Salk ekibi ve malzemecilere galibiyet primlerinin verilmemesine tepki gösteren Deniz Naki, kendisine verilen galibiyet primini yönetime iade ederek, tepkisini ortaya koymutu.

çALIANLARA VERLEN PARALAR

Yönetimin uygulamalarndan Amed Sportif Faaliyetler kulübünde çalan personellerin de rahatsz olduu ifade edilirken, futbolcularn aldklar primlerden kulüp çalanlarna kesilerek verilen ücretlere yönetimin el koyduu ve bu durumun hem personeli hem de futbolcular rahatsz ettii kaydedildi. Öte yandan yönetimin kulüp çalanlarna maalarn da zamannda ödeyemedii ve son iki maan verilmedii iddia edildi.

Ana Sayfaya Git