Taraftarlardan Zonguldak maçı için açıklama

Amed Sportif Faaliyetler takımının destekçisi Direniş gurubu, hafta sonu deplasmanda takımlarının oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçına taraftarların alınamaması sert bir dille kınadı.

Haberler 18.02.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl takmn taraftar grubundan Direni Gurubu yazl açklama yaparak, yaanan taraftar ambargosuna tepki koydu. 27 deplasman maçnda uygulanan konuk takm taraftarlarnn sahaya alnmama kararnn, hiç bur hukuki boyutu olmamasna ramen devam ettii vurgulanan açklamada öyle denildi.

TARAFTARLARIN çARISI

Haftasonu deplasmanda oynayacamz Zonguldakspor maçna l güvenlik kurulunun saçma karar ile taraftarlarmzn alnmayaca duyurulmutur. 27 Deplasman Maçna hukuksuz bir ekilde alnmayan taraftarlarmz bu deplasmanda da stadyuma alnmayaca bizlere bildirilmitir. Ligin ilk yarsnda Diyarbakrda oynanan Maçta Zonguldaksporlu taraftarlar Diyarbakrda havaalannda karlayp, stadyumda içiçe maç izlemi ve gün boyu kendilerini arlamtk. O Maçta 2 takm taraftarlar arasnda ki bu köprü gündeme oturmu ve medya tarafndan büyük ilgi görmütü. Ayrca Zonguldaksporlu taraftarn kaleme ald yazyla da gösümüzü kabartp ne kadar doru bir i yaptmz bir kez daha görmütük.

K TAKIMIN DYALOU

ki takm taraftarlar arasnda bu denli scak ilikiler var iken alnan bu kararn hangi amaçla alnd tüm kamuoyunca aikardr. Alnan bu karar taraftarlara saygszlktr, hukuksuzdur, hükümsüzdür. Futbolun Bar ve Dostluk misyonunun tanmlanmas ve yerine getirilmesi adna bu yasan bir an önce kaldrlmas gerekmektedir. Zonguldakspor ve Amedspor taraftarlar olarak bu yasan kalkmas adna elimizden geleni fazlasyla yapmamz gerekmektedir. Bu yasaklar bir ötekiletirme ve futbolu bitirme operasyonudur. Hep beraber bu oyuna dur demenin zamandr

Ana Sayfaya Git