Tebrikler yağdı

Diyarbekirspor'a tebrik mesajları yağdı. Bu isimlerin başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldi. Bakan Soylu, sosyal medya hesaplarında,"Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen #Diyarbekirspor'u, futbolcuları ve yönetimini tebrik ediyorum " ifadelerini kullandı.

Haberler 03.05.2021 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BAKAN SOYLUDAN DYARBEKRSPORA KUTLAMA

Diyarbekirspora tebrik mesajlar yad. Bu isimlerin banda çileri Bakan Süleyman Soylu geldi.

Bakan Soylu, sosyal medya hesaplarnda,Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligden 2. Lige yükselen #Diyarbekirsporu, futbolcular ve yönetimini tebrik ediyorum ifadelerini kulland.

Bir tebrik de Ak Parti Genel Bakan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmutan geldi. Sosyal medyada paylam yapan Kurtulmu, Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 3. Ligden 2. Lige yükselen #Diyarbekirsporu kutluyorum. 👏🏆 ifadelerini kulland.

TE DER TEBRK MESAJLARI

Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik, letiim Bakan Fahrettin Altun, Eski çileri Bakan Abdülkadir Aksu , Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, Diyarbakr Eski Valisi Hüseyin Aksoy, Sur Kaymakam Abdullah çiftçi, Yeniehir Kaymakam Murat Beikçi, Kayapnar Kaymakam Ünal Koç, AK Parti Diyarbakr Milletvekilleri, Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor, Diyarbakrspor, sivil toplum kurulular ile Türkiye genelinde bir çok spor kulübü ve spor adam mesaj paylaarak Diyarbekirsporun baarsn tebrik etti.

Ana Sayfaya Git