Tek yürek olmalıyız!

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki Play-Off yarı finalinde deplasmanda Tire 1922 Spor'a 1-0 yenilen Diyarbekirpsor, rövanş maçını Salı günü saat 19.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda oynayacak. 1 TL olarak belirlenen karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkarıldı.

Haberler 14.05.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2nci lige yükselme hesaplar yapan Diyarbekirspor, deplasmanda oynad ve 1-0 kaybettii ilk maçn rövannda, Tire 1922 Spor ile 33 bin kiilik Diyarbakr Stadyumunda kar karya gelecek. Karlamann biletleri bugün sabah erken saatlerden itibaren Balkçlarba, Ofis Ekinciler Caddesi, Dicle Kent, Ceylanlar AVMde kurulacak gielerden 1 TLye sata çkarlacak.

STADYUMDA BULUALIM

Diyarbekirspor Kulübü Bakan Bilal Kadayfçolu, yerel gazetelere verdii ilanda, taraftarlara çarda bulunarak, öyle dedi;

Sevgili Hemerilerimiz; Takmmz Play-Off yar final rövan mücadelesinde 15 Mays Sal günü Yeni Diyarbakr Stadmzda çok önemli bir karlamaya çkacak. Bu maç iki farkl kazanmamz halinde finale kalacaz. nanyoruz ki; Finali de kazanp 2. Lige yükseleceiz.

Bu önemli ve telafisi olmayan maça tüm halkmz ve taraftarlarmz gelsin diye bilet fiyatlarn sembolik rakamla BR TL olarak belirledik. Kentimizin tüm dinamiklerini, taraftar gruplarn, halkmz bu önemli günde takmmzn yannda yer almaya davet ediyoruz. Diyarbakr, kenetlendiinde neler yapabileceini ve neleri baarabileceini defalarca göstermitir. Bunu bir kez daha göstermek için 15 Mays Sal Günü Saat 19.00da Yeni Diyarbakr Stadnda bulualm

TEK YÜREK OLMALIYIZ

Yeil-krmzl takmn onursal bakan Feyzi lhanl, zorlu rövan maç için taraftara destek çarsnda bulundu. Bu maç için pasolig uygulamasnn olmayacan belirten lhanl, Bilet alan herkes stada rahatlkla girebilecek. Ayrca maç günü de stadn çevresinde 10 ayr noktada bilet giesi kuracaz. Maç günü stada gidecek belediye otobüslerinin önüne yeil-krmzl Diyarbekirspor bayraklar konulacak. Önünde yeil-krmzl Diyarbekirspor bayra olan her belediye otobüsü stada gidecek. Bu anlamda bizlere destek veren Valimiz Hasan Basri Güzelolu ile Belediye bakanmz Cumali Attillaya teekkür ediyoruz. Bu maçta 33 bin kapasiteli stadyumu tka basa doldurmalarn istirham ediyorum. Bizi var eden sevgili taraftarlarmzdr. Onlarn bize verecekleri destekle bu sezon ampiyon olacamza inanyorum dedi.

BU SENE BTRECEZ

Diyarbekirspor Antrenörü Faruk Türk ise, takmlarnn son 4 ylda 3üncü Ligde Play-Off maçlar oynamasna ramen bir üst lige çkmay baaramadn ifade ederek, Bu ii bu sene bitireceiz. taraftarlarmzn desteiyle bu sene kazanan taraf olacamz düünüyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git