Temizlik işçiliğinden maratona

Manisa'da 2004 yılında "Polis Gücü Halk Koşusu" ile maraton kariyerine başlayan temizlik işçisi Ahmet Bayram (47), profesyonel olarak 2014 yılında başladığı atletizmde 500'ü aşkın, kupa ve madalya kazandı. Bayram, "İçinizde çalışma isteği yoksa başarı gelmez. İçinizde istek ve azim varsa başarı zaten kendiliğinden gelir" diye konuştu.

Haberler 09.08.2021 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Manisann ehzadeler ilçesinde 2004 ylnda arkadalaryla girdii iddia sonrasnda Polis Gücü Halk Kousuna katlan evli, 4 çocuk babas Ahmet Bayram, yarmada 5inci oldu. Yarma öncesi numara almamas sebebiyle diskalifiye edilen Bayram, azmederek bir sonraki sene katld yarmada 2ncilik elde etti. Polis Gücü Antrenörü Suat çetinkayann dikkatini çeken Ahmet Bayram, çetinkayann yönlendirmesiyle atletizme balad.

FABRKAYA KOARAK HAZIRLANDI

Fabrika içisi Ahmet Bayram, o dönem yarlara evinden çalt fabrikaya koarak hazrland. Servis kullanmayan ve her gün 20 kilometre koan Bayram, gece vardiyasnn kendisini etkilemesi sebebiyle iini brakmak zorunda kald. Daha sonra Manisa Gençlik ve Spor l Müdürlüüne temizlik içisi olarak balayan Bayram, baarlarna yenilerini ekledi ve son olarak 2014te Manisa Büyükehir Belediyespora transfer oldu. Wings For Life World Run zmir 2016, 43. Uluslararas Saedinenie Yar Maratonu, Uluslararas Mersin Maratonu, Adana Kurtulu Maratonu ve Vodafone stanbul Maratonu gibi pek çok yarta baarlar elde eden Ahmet Bayram, 500ü akn kupa ve madalya ald. Bayramn kupa ve madalyalar Manisa Tevfik Lav Spor Tesislerinde sergileniyor.

HERKES HAYALNN PENDEN GTMELDR

Manisada 19 yldr kotuunu belirten Ahmet Bayram, daha önce bir fabrikada, ardndan da Gençlik ve Spor l Müdürlüünde temizlik eleman olarak çaltn ifade etti. Bayram öyle devam etti: Gençlik ve Spor l Müdürlüünde temizlik elaman olarak çalmaya baladm. Büyükehir Belediyesi ile irtibat halindeydim. 2014 ylndan bu yana Manisa Büyükehir Belediyesi adna çalyorum. yi ki de bu kulübe gelmiim. Herkes hayali varsa hayalinin peinden gitmelidir. Hayale ulamak için çalmak gerekir. çallmadnda baar olmuyor. Tüm branlar için çalmak arttr. çinizde çalma istei yoksa baar gelmez. çinizde istek, azim varsa baar zaten kendiliinden gelir. Baar da destek de önemli.

Ana Sayfaya Git