Tolgay Arslan için görüşmeler devam ediyor

Tolgay Arslan için Beşiktaş kolları iyice sıvadı

Haberler 11.11.2016 - 13:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tolgay Arslan için Beikta tekrardan harekete geçti. Sakatl akabinde sahalarda adeta yldzlaan gurbetçi yldzn menajeri ile yaplan görüme sonrasnda sözlemenin 2020ye kaar uzatlaca talebi açkland.

Ouzhan ve Taliscann yokluunda müthi bir performans ortaya koyan ve Napolinin hocas Sarriden bile maç sonunda büyük övgüler alan Tolgay Arslan konusunda Beikta aceleci davranyor. Pek çok Avrupa kulübünün takibinde olan Tolgay için görümeler resmen balyor...

Siyah-Beyazllar, 26 yandaki orta saha oyuncusunun menacerini önümüzdeki günlerde stanbula çaracak. Taraflarn bu temasnda karlkl olarak artlar konuulacak. Normalde gelecek sezonun Mays aynda sözlemesi bitecek olan Tolgayn, Beiktata devam etmeye scak bakt örenilirken, yllk maana zam yaplmas bekleniyor.

2 milyon Euro...

1 milyon 550 bin Euro (5.5 milyon TL) kazanan yldz futbolcunun ücretinin 2 milyon Euro (7 milyon TL) seviyesine çekilmesi gündemde. Yönetimin plan, Tolgay ile 2020de bitecek bir mukavele imzalamak. artlarn olumas halinde taraflarn devre arasnda yani Ocak aynda yeni sözleme yapaca örenildi.

Fanatik

Ana Sayfaya Git