Tolgay Arslan için görüşmeler devam ediyor

Tolgay Arslan için Beşiktaş kolları iyice sıvadı

Tolgay Arslan için görüşmeler devam ediyor

Tolgay Arslan için Beşiktaş tekrardan harekete geçti. Sakatlığı akabinde sahalarda adeta yıldızlaşan gurbetçi yıldızın menajeri ile yapılan görüşme sonrasında sözleşmenin 2020'ye kaar uzatılacağı talebi açıklandı.

Oğuzhan ve Talisca’nın yokluğunda müthiş bir performans ortaya koyan ve Napoli’nin hocası Sarri’den bile maç sonunda büyük övgüler alan Tolgay Arslan konusunda Beşiktaş aceleci davranıyor. Pek çok Avrupa kulübünün takibinde olan Tolgay için görüşmeler resmen başlıyor...

Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun menacerini önümüzdeki günlerde İstanbul’a çağıracak. Tarafların bu temasında karşılıklı olarak şartlar konuşulacak. Normalde gelecek sezonun Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Tolgay’ın, Beşiktaş’ta devam etmeye sıcak baktığı öğrenilirken, yıllık maaşına zam yapılması bekleniyor.

2 milyon Euro...

1 milyon 550 bin Euro (5.5 milyon TL) kazanan yıldız futbolcunun ücretinin 2 milyon Euro (7 milyon TL) seviyesine çekilmesi gündemde. Yönetimin planı, Tolgay ile 2020’de bitecek bir mukavele imzalamak. Şartların oluşması halinde tarafların devre arasında yani Ocak ayında yeni sözleşme yapacağı öğrenildi.

Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz