Trabzonspor'u UEFA stresi sardı

Yeni sezon yapılanmasına UEFA’nın Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında alacağı kararın ardından yön verecek olan Trabzonspor’da stresli bekleyiş devam ederken Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, sürecin biraz daha uzayabileceğini söyledi.

Haberler 15.05.2016 - 13:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süreci en az hasarla atlatmay hedeflediklerini belirten Bakan Yardmcs Bülbülolu, görümelerin devam ettiini belirtti, Bu hafta ilgili kararn açklanmas konusunda bir beklentimiz vard ancak süreç biraz daha uzayacak gibi görülüyor. nallah bu dosyay en hafif hasar ile kapatacaz. nancmz ve beklentimiz bu yönde dedi.

3 YILLIK PLANLAMA

Bu arada Trabzonsporda Spor Toto Süper Ligin 33üncü haftasnda Antalyaspor karsnda alnan farkl malubiyetin ardndan Bakan Muharrem Ustann seçim sürecinde koyduu, 50inci ylda ampiyonluk hedefini de kademeli olarak gerçekletirmeyi planlad bildirildi. Bordo mavililerin önümüzdeki sezondan itibaren kabuk deitirip 3 yl içerisinde mali tablo ile birlikte futbol takmnn tavan yapaca bir döneme geçmeyi hedefleyecei belirtildi.

Finansal Fair Play kriterleri kapsamnda UEFAdan gelebilecek muhtemel kstlama nedeniyle fazla transfer yapamayacak olan bordo mavili yönetimin altyapya da arlk verecei ifade edildi. Bu dönemi Trabzonspor ruhunu yakalama adna önemli bir frsat olarak gören Trabzonspor camiasnn da, yönetime destek verdii belirtildi.

Bordo mavili yönetimin önümüzdeki sezon Avrupa hedefi içinde olan, sonraki ylda ise ampiyonluu ve ampiyonlar Ligini kovalayan bir takm kurmay hedefledii örenildi. Bakan Muharrem Usta da yeni bir yap ina edeceklerini belirterek, bu süreçte camiadan sabr istedi.

KASIMPAA MAçI ÖNCES 15 EKSK

Spor Toto Süper Ligin son haftasnda Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Kasmpaay konuk edecek olan Trabzonsporda, bu maç öncesi eksik oyuncularn fazla oluu kadro sknts yaratyor. Bordo mavili takmda Mehmet Ekici, Yusuf Erdoan ve Cardozo kart cezals olduklar için oynayamayacak.

Bu arada sakatlklar bulunan Akakpo, Douglas, Mustafa, Musa, Muhammet Demir ve Ramazann durumlarnn belirsiz olduu açkland. Onur ve Bosingwa izin alarak sezonu kapatrken kadro d braklan Sefa ve Özerin yan sra Fatih ve Marinden de kendilerine kulüp bulmalarnn isteini belirtildi. Trabzonsporda Kasmpaa maç öncesi eksik oyuncu says da 15e ulat.

DHA

Ana Sayfaya Git