Tuncay Şanlı ve Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Tuncay Şanlı, sarı-lacivertlilerde görev alabileceğinin sinyallerini verdi. Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da Fenerbahçe iddialarına 'Neden olmasın' dedi.

Haberler 15.04.2020 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AsitAnalizin Türkiye Espor Futbol Ligi canl yayna katlan Türk futbolunun önemli isimlerinden Tuncay anl, Beikta Espor-Ankaragücü karlamasnn ardndan yayna balanarak sar-lacivertlilerde görev alabileceini söyledi.

AsistAnaliz Genel Yayn Yönetmeni Arda Ünün, Alex ve Tuncay anl Fenerbahçede görev alr m? sorusunu yantlayan efsane futbolcu, Futbolu braktktan sonra her oyuncunun bir planlamas vardr. Teknik adam olarak, yönetici olarak... Biz de kendi içimizde konutuumuzda, her zaman göreve hazrz diyoruz açklamas yapt.

ALEXLE GÖRÜÜYORUZ, ESK ARKADALARIMIZLA BR WHATSAPP GRUBUMUZ VAR

Eski futbolcularla hala görütüklerini ifade eden anl, Alexle görüüyoruz. WhatsApp grubumuz var. En son Rütü Reçberin durumuyla ilgili konutuk. Sürekli görüüyoruz. Grupta Marco Aurelio, Mert Nobre, Fabio Luciano var. Daha bir sürü isim var. Bizim dostluumuz bozulmaz. Kezman da grubumuza geldi. Hepimizin birbirine ihtiyac var söylemlerinde bulundu.

FIFAYLA ARAM PEK Y DELDR

Koronavirüs günlerini deerlendiren Tuncay anl, Hayat zor geçiyor. Kolay bir süreç deil. Evde kalmaya devam ediyoruz. Evde kalanlar için güzel bir organizasyonunuz var. FIFAyla aram pek iyi deildir. Sahada olduum kadar iyi deilim oyun konusunda ifadelerini kulland.

EMRE VE VOLKAN, O HIRSI AILIYORDUR

Fenerbahçede sizin hrsnz gibi oynayan bir futbolcu var m? eklindeki soruyu yantlayan anl, Her futbolcunun kendine göre bir deeri vardr. Yeni döneme baktnzda; Emre ve Volkan bu ruhu, kültürü takmdaki futbolculara aktaryordur dedi.

MANCHESTER UNITED MAçI, EN Y MAçLARIMDAN

Efsane isim; 3 gol att Manchester United maçyla ilgili ise Saha içinde attnz golleri anlatmak kolay deil. Manchester United maç en iyi maçlarmdan. O sevinci takmla paylamann deeri biçilemez. Bunu tek bana yapmadm, takm arkadalarmla yaptm yantn verdi.

YILMAZ VURAL, VERECEM HER CEVAP AKHSARSPOR CAMASINI ACITIR

AsistAnalizin konuu olduu ESpor yaynnda, Akhisarsporun son durumu ve Fenerbahçe iddialar hakknda Alp Özgen ve Arda Ünün sorularn yantlayan Ylmaz Vural ise 20 Marttan bu yana tesislerde olduklarn söyleyerek, Ben zaten buradaydm. stanbulda olan ailemi de 25inde getirdim yanma. Antrenörlerimiz evinde. Herkesin kendi futbolcu grubu var, onlarla koordineli çalyor. Oynayacamz rakiplerin maçlarn kasetten izleyip analiz ediyoruz. Vakit geçiyor. 28 kiilik bir grup kurduk. 4 tane hocamz bunlarla ilgileniyor. Her gün haberleiyorlar. 1.5 aylk bir antrenman program yaptk, takip ediyoruz hepsini ifadelerini kulland.

LER Y GDERSE 5 HAZRANDA BALAYACAIZ

Süper Ligin balamasyla ilgili konuan Vural, ler iyi giderse 5 Haziranda ligler balayacak. Bilim Kurulu onay verirse balayacaz. Bizim bu antrenman programlar iyi uygulanrsa futbolcular yüzde 30-40lk kaypla buraya gelirler. Biz onlar hazr duruma getiririz dedi.

NEDEN OLMASIN

AsistAnaliz Genel Yayn Yönetmeni Arda Ünün Fenerbahçeye gidecek misiniz? sorusuna yant veren Ylmaz Vural, Vereceim her cevap Akhisarspor camiasn actr. Böyle bir ey söylemek doru olmaz. çok huzurlu çaltmz bir kulüpteyiz. Fenerbahçe, bizi düünürse; oturur konuuruz. Yabanc teknik adamlar Fenerbahçeyi anlayana kadar çok zaman geçiyor. Ali Koç, 50 milyon Euro hibe etti, 1 dakikada bitti para. Türkiyenin 4. ve 5. büyüünde çaltm. Gönül ister 3 büyük takmda da olmak. Kendi antrenörlük becerilerimizi göstermek isterim. Samimi olaym, bana görev verilirse kim ne yapmsa bir fazlasn yaparm! Bu ii iyi yaptm düünüyorum. Ekonomik anlamda dibe batm takmlar ligde tutarsanz baarl saylrsnz. Sadece ampiyon hocalar 1. yapyorlar. Göztepe ampiyonluunu yazsak kitap olur. Takmlar gelir konuurlarsa yönetimimizle, neden olmasn? Dier teknik direktörleri getiriyorsunuz da ne oluyor? 3-5 ay sonra gidiyor yantn verdi.

Ana Sayfaya Git