Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman! Hazırlık maçı FOX TV'den Canlı izlenecek

A Milli Takım hazırlı maçı Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman?Hazırlık maçı adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye Arnavutluk maçı hangi kanalda olacak? Peki Türkiye Arnavutluk maçı canlı izleme nasıl olacak?

Haberler 13.11.2017 - 14:44 Son Güncelleme : 13.11.2017 - 14:55

A Milli Takm hazrl maç Türkiye Arnavutluk maç ne zaman?Hazrlk maç adna en önemli karlamalardan biri olan Türkiye Arnavutluk maç hangi kanalda olacak? Geçtiimiiz perembe günü oynanan Türkiye ROmanya maçnda Türkiye malup olmuve akabinde de gözünü Türkiye Arnavutluk maçna dikmiti. Hazrlklarn tamamlayan A Milli Takmmz bu akam Antalya Stadnda rakibini arlayacak. Türkiye Arnavutluk maç tarihi ise büyük merak konusu oldu. Peki Türkiye Arnavutluk maç ne zaman oynanacak? Hazrlk maçlarndan Romanya ya yenilmesi akabinde en önemli maçlardan biri olan Türkiye Arnavutluk maç saat kaçta ve hangi kanalda olacak? te tüm detaylar....

TÜRKYE ARNAVUTLUK MAçI NE ZAMAN?

Türkiye - arnavutluk maç 13 Kasm PAzartesi günüAntalya Stadnda oynanacak mücadele saat 20.30da balayacak ve Fox TVden canl yaynlanacak.Arnavutluku konuk edeceimiz mücadele saat 20.30e balayacak ve FOX TVden naklen canl olarak ekranlara gelecek.

TÜRKYE ARNAVUTLUK KADROSU

A Milli Futbol Takmnn aday kadrosunda bulunan futbolcular unlar:

Harun Tekin, Bar Yardmc (Bursaspor), Okan Kocuk (stanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Baakehir), Ozan Tufan, smail Köyba (Fenerbahçe), çalar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk nan (Galatasaray), Uur Demirok, Yusuf Yazc, Okay Yokulu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Ouzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beikta), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan çalhanolu (Milan), Yunus Mall (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

ARNAVUTLUK çALIMALARINI TAMAMLADI

Arnavutluk Milli Takm, Türkiye Milli Takm ile oynayaca hazrlk maçnn son çalmasn Antalya Stadyumunda gerçekletirdi.

Arnavutluk Milli takm, Türkiye A Milli Futbol takm ile pazartesi günü Antalya Stadyumunda saat 20.30da oynayaca maçn son hazrlklarn gerçekletirdi. Teknik Direktör Christian Panucci yönetiminde yaplan antrenmann 15 dakikas basn mensuplarna açk olurken, idman kouyla balad. Kounun ardndan snma hareketleri yapan oyuncular, çalmay taktik maçla sona erdirdi. Antrenmanda Panuccinin oyuncular sk sk uyard da gözlerden kaçmad.

A MLL TAKIM HAZIR

A Milli Futbol Takm, Arnavutluk ile yapaca özel maç için Antalyaya geldi.

Romanyadan özel uçakla Antalyaya gelen A Milli Futbol Takm, havalimannda CIP Bölümünden güvenlik önlemleri altnda çkarak takm otobüsüne bindi. Ay yldzl kafileyi tayan otobüs polis eskortu eliinde konaklayaca otele hareket etti. Teknik heyetten 1 gün izin alan Kenan Karamann yarn Antalyaya gelecei ve ay yldzlarla antrenmana katlaca örenildi.

Ana Sayfaya Git