Türkiye vücut geliştirme şampiyonu polis memurunun hedefi dünya şampiyonluğu

Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası'nda birincilik elde eden polis memuru Orhan Ayten'in hedefi ülkesini Avrupa'nın ardından dünyada da temsil etmek.

Haberler 21.03.2020 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Emniyet Müdürlüünde görevli Osmaniyeli polis memuru Ayten, stanbulda 4-8 Martta Özer Baysal Vücut Gelitirme Federasyonu tarafndan gerçekletirilen Vücut Gelitirme ve Fitness Türkiye ampiyonasnda Avrupa milli takm seçmelerinde 1,80 klasik vücut gelitirme kategorisinde Türkiye ampiyonu oldu.

Avrupada Türkiyeyi temsil etme hakk kazanan Ayten, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine bal Sümerparktaki spor salonunda çalmalarn sürdürüyor.

Ayten, gazetecilere yapt açklamada, 5 yldr kentte özel koruma olarak görev yaptn söyledi.

Vücut Gelitirme ve Fitness Türkiye ampiyonasnda Türkiye ampiyonu seçildiini dile getiren Ayten, Avrupada Türkiyeyi temsil etmeyi ve dünya ampiyonluuna gitmeyi hedefliyorum. dedi.

Ayten, Diyarbakrn sosyal ve spor aktiviteler için çok büyük avantajlarnn bulunduunu ifade ederek, Diyarbakrl gençlerin bu spor avantajlarndan yararlanmasn istediini aktard.

Diyarbakrda çok büyük spor kompleksleri olduunu anlatan Ayten, Diyarbakrl gençlere bir spor kulübüne üye olup, kendilerini gelitirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ayten, 15 yldr vücut gelitirme sporunda aktif olarak yer aldn kaydederek, bu branta ampiyonaya gitmesinde Diyarbakrn büyük katksnn olduunu vurgulad.

Vücut gelitirme brannda Türkiyeyi Avrupada temsil edeceini hatrlatan Ayten, ülkesini dünyada da en iyi ekilde temsil etmek için çalmalarn sürdürdüünü sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git