U21 Ligi'nin kaldırılması kararı değerlendirildi

Türk futboluna beklenen katkıyı sağlayamadığı gerekçesiyle U21 Ligi'nin kaldırılması kararının, yapılan değerlendirme toplantısı sonucu doğru olduğu dile getirildi ve ligin oynanmaması konusunda görüş birliğine varıldı.

Haberler 05.07.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile Süper Lig kulüplerinin altyap sorumlular, 3 Austos 2018 tarihinde TFF tarafndan 2018-2019 sezonunda son kez düzenlenecei duyurulan U21 Liginin durumunu gözden geçirmek için bir araya geldi. Riva Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde gerçekleen toplantya TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altntop ve Hasan Akncolu, Genel Sekreter Kadir Karda, Futbol Geliim Direktörü ve Genç Milli Takmlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Futbol Geliim Direktörlüü ve Genç Milli Takmlar Koordinatörü Ouz çetin, Kulüpler Birlii Genel Sekreteri çar lk ile kulüp temsilcileri katld.

Yaplan deerlendirmeler sonucunda Türk futboluna beklenen katky salayamad gerekçesiyle U21 Liginin kaldrlmas kararnn doru olduu dile getirildi ve ligin oynanmamas konusunda görü birliine varld. Bunun yan sra TFF ve Kulüpler Birliinin, bu ligin yerini dolduracak alternatif organizasyonlar üzerinde çalma yapmas kararlatrld.

Ayrca TFFnin antrenör eitimi ve Grassroots konularnda kulüplere danmanlk hizmeti verecei bilgisi kulüp temsilcilerine aktarld.

Ana Sayfaya Git